La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

La UE Sant Andreu comença aquesta temporada amb una aposta clara per potenciar el futbol femení al Club. Aquest nou projecte s’anomena “FEM UESA” i neix amb el propòsit de tornar a il·lusionar i enganxar a totes les nenes, noies i dones a la secció femenina de l’entitat andreuenca. Després de diversos anys molt complexos marcats per la irregularitat i els canvis, el Club busca insuflar aire fresc en l’ambient i en l’equip dins del futbol femení. L’ambició, la dedicació i la joventut són tres característiques que defineixen el nou projecte FEM UESA.

A partir d’aquesta temporada el Club comptarà amb un equip de futbol 7 Amateur amb opció a tenir-ne dos, gràcies a la convocatòria que s’ha fet durant els mesos anteriors. També s’està treballant en crear un equip de categories formatives per a reforçar el sentiment del futbol femení, que ha experimentat un gran creixement en les últimes temporades, ja que en el Club volem establir les bases d’un projecte a llarg termini.

Malgrat tots els obstacles que s’han trobat en el camí, el Club compta amb un organigrama molt professional, basat en els càrrecs de responsable esportiu, coordinador general i un entrenador amb experiència en Clubs com el RCD Espanyol.

El projecte FEM UESA té quatre objectius estratègics: donar el màxim suport i rellevància al futbol femení perquè obtinguin bons resultats i dotar-les d’un pla estratègic que ajudi a mantenir i millorar la seva projecció; que el futbol femení dins de la UE Sant Andreu es converteixi en l’esport amb més nenes, noies i dones del poble; professionalitzar el futbol femení amb mecanismes d’ajudes; i traçar unes línies d’ajuda per a adherir-se a la nova competició.

El projecte de Tecnificació

Un altre nou aspecte dins de FEM UESA serà la creació del projecte “TECNIFICACIÓ”, el qual té com a objectiu l’aprenentatge, la millora i el perfeccionament dels principals gestos tècnics que existeixen en el futbol.

Per això, la UE Sant Andreu, ha desenvolupat un programa de tecnificació específica estructurada per línies (porteres, defenses, migcampistes i davanteres) dirigit a millorar les competències de cada jugadora en la seva posició natural.

Els objectius tècnics fonamentals sobre els quals es treballa són els següents:

-Domini en l’execució de les principals accions tècniques que hi ha al futbol: conducció de la pilota, control, passada, regat i tir.

-Millora de les accions tècniques secundàries existents: joc aeri / de cap, definició a porteria, centre i tècniques defensives.

-Aplicació dels gestos tècnics en funció de la situació real de joc.

-Automatització de les conductes motrius adequades per donar resposta a determinades situacions tàctiques.

La UE Sant Andreu aposta fermament per a aquest nou projecte FEM UESA per poder tornar a l’elit del futbol femení i sobretot donar un servei amb garanties i amb èxit a totes les nenes, noies i dones que formen part de Sant Andreu i Barcelona.

Imatge: Arxiu de la Temporada 2017/2018 | Futfem.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS