Primera victòria del Juvenil A (2-5)

Partit frenètic que el Juvenil A ha aconseguit endur-se els tres punts en direcció Narcís Sala amb la victòria al camp de la UD Unificación Bellvitge (2-5). Els andreuencs han aconseguit el primer triomf de la temporada amb un gran partit coral, després de no assolir-ho en les tres primeres jornades de la lliga.

El Juvenil A afrontava el segon desplaçament a la lliga al camp de la UD Unificación Bellvitge. El primer quart d’hora del partit ha estat el reflex de com frenètic ha estat tot l’encontre. Els andreuencs han sortit molt endollats i ràpidament s’han posat per davant amb el marcador amb els gols de Jomi Nazarov, de penal, (7′) i Unai Cruz (9′). Tot i això, el conjunt local ha aconseguit retallat distància poc després amb la diana de Sergio Gallardo (13′). A partir d’aquí, ambdós equips han baixat les revolucions i el partit s’ha convertit en més travat. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

A la represa, la UD Unificación Bellvitge ha sortit amb una marxa més i Adrián Soriano ha aconseguit empatar mitjançant un penal (58′). Aquí és quan han aparegut els fantasmes de les primeres jornades en què el Sant Andreu realitzava un bon joc, però no va aconseguir guanyar els partits. Ha estat un miratge perquè Víctor Lamela ha tornat a marcar pel Juvenil A (65′). El conjunt del Baix Llobregat ha avançat les línies per intentar assolir l’empat i els futbolistes dirigits per Ignasi Senabre ho han aprofitat per sentenciar el matx amb les dianes a la recta final d’Ivan Mañana (71′) i Jomi Nazarov (89′). Victòria quadribarrada per 2-5, el primer triomf a la lliga, que referma el bon joc andreuenc i apuja la moral l’equip per a les següents jornades. El Juvenil A escala fins a la vuitena posició amb cinc punts.

Fitxa tècnica

UD Unificación Bellvitge (2): Raul Quiros, Cristian Saldaña, Marcos Serrano (Hugo Mendez, 46′), Alvaro Capel (Miquel Ribas, 4′), Pau Parejo, Biel Fornes (David Figueras, 70′), Pol Sanchez (Mohamed Keita, 46′), Sergio Gallardo, Adrian Soriano, Alex Domingo i Cristian Ubon.

Juvenil A (5): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Alexis Jose, Sergi Dominguez, Marc Torrents (Adrian Vico, 63′), Marc Maideu (Oriol Fabregas, 76′), Victor Lamela (Ivan Mañana, 70′), Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Jomi Nazarov i Unai Cruz (Raul Luque, 63′).

Gols: 0-1 Jomi Nazarov (7′), 0-2 Unai Cruz (9′), 1-2 Sergio Gallardo (13′), 2-2 Adrian Soriano (58′), 2-3 Victor Lamela (65′), 2-4 Ivan Mañana (71′), 2-5 Jomi Nazarov (89′).

Àrbitre: Sr. Marcos Fernandez Quintero (del. Barcelona) ha amonestat Miquel Ribas (38′), Hugo Mendez (55′), Cristian Ubon (80′) pels locals i Marc Torrents (57′), Alexis Jose (81′), Adrian Vico (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat a la Feixa Llarga.

Imatge: El Juvenil A celebrant en el vestidor la victòria enfront de la UD Unificación Bellvitge | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS