Prova de nivell pel Juvenil A

El Juvenil A va refermar les bones sensacions en el joc de l’equip en aquest inici de lliga amb la primera victòria aconseguida la passada jornada. Aquest dissabte, però, rebrà un dels rivals forts de la categoria, el RCD Espanyol B (17:30 h). Un partit que mesurarà com estan actualment els andreuencs.

La victòria en la passada jornada dels homes entrenats per Ignasi Senabre contra la UD Unificación Bellvitge (2-5) ha esperonat el Juvenil A, que afronta amb la moral augmentada el duel d’aquest dissabte contra el RCD Espanyol B al Narcís Sala (17:30 h). Els andreuencs, si volen aspirar a les places capdavanteres de la lliga, s’han de fer forts al camp quadribarrat, on de moment està sent l’assignatura pendent amb un empat i una derrota en els dos encontres disputats.

Per altra banda, l’equip blanc-i-blau havia començat molt bé la lliga, amb tres triomfs en les tres primeres jornades, però en el darrer partit va patir un sotrac amb la desfeta enfront de l’AE Prat. A causa d’aquesta desfeta, el RCD Espanyol és el segon classificat. El partit d’aquest dissabte al Narcís Sala serà una prova de nivell pels homes dirigits per Ignasi Senabre.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del CE Mataró | UE Sant Andreu

Més en

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019

Empat agredolç (0-0)

Premsa1 de desembre de 2019

L’Hospitalet – Sant Andreu: desafiament al líder

Premsa30 de novembre de 2019

Prèvia Femení B

Premsa29 de novembre de 2019