Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

El Sant Andreu tanca la setmana de tres partits rebent el Cerdanyola diumenge (19:30h) al Narcís Sala. Els quadribarrats volen acabar aquest cicle amb set punts de nou possibles i això passa per un nou triomf a casa, que pot passar per millorar en la fase defensiva i posar el cadenat a la porteria.

L’empat a Figueres va deixar un gust agre al Sant Andreu, que va perdre l’oportunitat d’aconseguir la primera victòria de la temporada a domicili. En poques hores, però, ja tocava pensar en el duel contra un Cerdanyola que ha començat la temporada amb dues victòries i una derrota per la mínima contra L’Hospitalet.

Els andreuencs volen compensar la desil·lusió de dimecres amb un triomf al Narcís Sala que permeti escalar posicions, davant un rival que sempre planteja partits complicats. El Sant Andreu vol també millorar defensivament i deixar la porteria a zero, cosa que no ha aconseguit fins ara. L’única baixa és la de Marcel Serramitja per lesió.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Competició: Jornada 4 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 15 de setembre, a les 19:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Hèctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat), assistit per Matilde Esteves-Garcia Biajakue i Jesús Martínez Navarro
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020