Sant Andreu – Santfeliuenc: deures pendents

El Sant Andreu afronta la visita del Santfeliuenc al Narcís Sala demà a les 18:00h després d’haver-se estrenat fora de casa. L’equip de Mikel Azparren té deures pendents, com ara deixar la porteria a zero després de cinc jornades, i vol retrobar-se amb la victòria a l’estadi andreuenc després de l’empat contra el Cerdanyola.

Els quadribarrats van afinar la punteria a Sants per a endur-se els tres punts en un partit molt disputat i que van haver de remuntar per partida doble. Ara, el Sant Andreu té pendent de tornar-se a mostrar sòlid com a conjunt i intentar deixar la porteria a zero.

El Santfeliuenc va arrencar la lliga amb força amb dos triomfs, però arriba al Narcís Sala després d’haver encaixat dues derrotes consecutives contra el Manresa i L’Hospitalet, uns resultats que l’han deixat a mitja taula. Azparren té les baixes de Marcel Serramitja per lesió i Víctor Alonso, David Serrano i Roger Escoruela per molèsties.

UE SANT ANDREU – SANTFELIUENC FC

Competició: Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 29 de setembre, a les 18:00 h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), assistit per Pablo de la Iglesia Muñoz (Vallès Occidental) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Footters i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS