Sant Andreu – Vilassar: afinar la punteria

El Sant Andreu buscarà demà a les 20:00h la primera victòria a la lliga davant el Vilassar de Mar al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol brindar el triomf a l’afició i convertir l’estadi andreuenc en un fortí aquesta temporada per a assolir els objectius dels quadribarrats.

Després del debut a Granollers, on el Sant Andreu va completar un gran partit de futbol i només li va faltar una mica d’encert per a endur-se els tres punts, els quadribarrats es retroben amb el Narcís Sala amb la voluntat de mostrar el bon futbol exhibit a la primera jornada i aconseguir el triomf contra el Vilassar de Mar, un equip que enguany retorna a la Tercera Divisió i que vol quedar-s’hi.

En el primer partit, els maresmencs van endur-se un punt molt preuat del camp de L’Hospitalet, completant un bon partit. Serà, per tant, un rival perillós. L’única baixa andreuenca és la de Marcel Serramitja.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 7 de setembre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Bernat Mas López (del. Vallès Occidental), assistit per Marc Bondia López (Vallès Occidental) i Pol Toril Bagen (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Betevé i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa15 de novembre de 2019

Donar un cop sobre la taula

Premsa15 de novembre de 2019

Mikhail Sevalkin, nou partner per portar jugadors russos a viure l’experiència Sant Andreu

Premsa14 de novembre de 2019

Empat del Femení A (3-3)

Premsa11 de novembre de 2019