Sants – Sant Andreu: guanyar fora de casa

El Sant Andreu ha encadenat dos empats consecutius, que han fet que sumés un global de cinc punts de nou possibles la passada setmana. Ara, després de sets dies per preparar el següent partit, el conjunt andreuenc disputa aquest diumenge al camp del Sants (18:00 h) una nova jornada amb la intenció de tornar a guanyar i així deixar enrere els darrers resultats i aconseguir el primer triomf fora de casa.

Arriba el primer derbi barceloní de la temporada. El Sant Andreu visita el camp de l’Energia per enfrontar-se a la UE Sants aquest diumenge (18:00 h). Els andreuencs volen recuperar les bones sensacions, que en els darrers partits han quedat diluïdes per diversos factors, i visiten un camp que duu els bons records de la temporada passada amb el gol del triomf en el temps afegit de Felipe Sa.

El Sants és un equip que s’ha fet fort a casa en aquest inici de lliga. Dues victòries en dos partits disputats al camp de l’Energia. En canvi, a domicili, ha perdut en dues ocasions. Una victòria andreuenca refermaria la moral de l’equip i permetria escalar posicions a la classificació.

Mikel Azparren compta amb les baixes de David Serrano i Víctor Alonso, amb molèsties físiques des del darrer partit i estan pendents d’evolució, i del lesionat de llarga durada, Marcel Serramitja.

L’entrada pels socis andreuencs costarà 5€.

UE SANTS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 22 de setembre, a les 18:00 h
Estadi: L’Energia
Arbitratge: Jonathan Miguel Teruel (del. Barcelona), assistit per Efrain Molina López (Girona) i Josep Faig Pijuan (Figueres).
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS