Triomf coral del Sant Andreu (2-1)

El Sant Andreu ha estrenat el compte de victòries en una setmana de tres partits amb un triomf al Narcís Sala contra el Vilassar de Mar, en un partit molt complet de tot l’equip. Elhadji ha obert el camí amb un gol a la primera part i Josu ha sentenciat a la represa, en dues accions amb Ferran Brugué com a protagonista. Els visitants han anotat en un gol d’Eloi en temps afegit.

Els quadribarrats han començat el partit amb un ritme lent, però a poc a poc han incrementat la velocitat del joc davant un Vilassar de Mar replegat a la zona de mitjos i que pressionava tímidament. Elhadji ha tingut la primera oportunitat, però Montiel ha estat ràpid per llançar-se a terra i evitar el gol del davanter andreuenc (6’).

El futbolista visitant més perillós ha estat Soufiane, que ha aportat desequilibri per la banda esquerra. Seves han estat les millors ocasions, tot i que sengles han acabat refusades pel travesser (22’ i 40’). El Sant Andreu ha pogut trencar la igualtat gràcies a una recuperació de Ferran Brugué, que ha conduït verticalment l’esfèrica fins dins l’àrea, ha cedit la pilota a Josu i la centrada amb rosca l’ha rematada Elhadji per a estrenar-se (25’).

Juanan i Ton Alcover, abans de servir una falta.

El Vilassar estava arribant també amb perill a l’àrea de Segovia, però el Sant Andreu ha estat capaç de posar ordre defensivament. Tot i això, el porter andreuenc ha evitat l’empat amb el pit en un xut de Cano (29’). Elhadji, amb confiança, ha provat un xut que s’ha escapat per pocs centímetres (35’). Abans del descans, Brugué ha recuperat una nova pilota i l’ha obert per Sergi Serrano, però Montiel ha evitat el gol (42’).

A la represa, el Sant Andreu ha sortit disposat a sentenciar el partit ràpidament. Brugué no ha arribat per poc a una passada profunda d’Elhadji (53’), però sí que ha arribat a una passada de Josu que li ha permès arribar a la línia de fons i fer la passada enrere perquè el mateix Josu establís el 2 a 0.

Josu, el pitxitxi de la temporada passada, ha estrenat el seu compte golejador.

Brugué, protagonista en les dues jugades de gol, ha provat sort amb un xut des de fora l’àrea que ha sortit desviat (63’). El Sant Andreu ha tingut el partit sota control, tot i que els visitants no han abaixat els braços. Soufiane de nou ha intentat batre Segovia amb un xut des de la frontal, però el porter quadribarrat s’ha estirat per a refusar el tir (72’). A la recta final, l’assistent ha anul·lat un gol de Rosales per fora de joc (83’) i Eloi ha retallat la diferència amb un xut des de l’interior de l’àrea (90′).

El Sant Andreu s’ha estrenat al Narcís Sala amb una victòria important en una setmana en què juga tres partits. Els quadribarrats jugaran dimecres (18:00h) a Figueres i rebran diumenge (19:30h) el Cerdanyola al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Jaume, Alcover (Guillem, 87’), Sergi Serrano (David Serrano, 62’), Josu, Brugué (Laro, 74’) i Elhadji.

UE Vilassar de Mar (1): Montiel, Varese, Borges, Rosales, Canelada, Tejero, Mendoza (El Harrak, 70’), Javi Eslava (Granero, 60’), Pluvins, Soufiane i Cano (Eloi, 60’).

Gols: 1-0 Elhadji (25’), 2-0 Josu (59’), 2-1 Eloi (90’).

Àrbitre: Sr. Mas López (del. Vallès Occidental), ha amonestat Alcover i Josu pels locals i Soufiane pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Joaquim Batllori Cruces, soci número 3 del Sant Andreu.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020