A pel primer triomf a casa

El Juvenil A va aconseguir una important victòria en la darrera jornada al camp del CE Mercantil, que va trencar una ratxa de dues derrotes consecutives. Els andreuencs, amb la moral i la confiança augmentades després d’aquest bon resultat, volen aconseguir el primer triomf al Narcís Sala contra la UD Cornellà B aquest dissabte (17:30 h).

La victòria al feu andreuenc es continua resistint pel Juvenil A. Un empat i dues derrotes al Narcís Sala. És moment de revertir aquesta dinàmica i els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre tenen l’oportunitat d’aconseguir-ho davant la UD Cornellà B aquest dissabte a partir de les 17:30 h. A més, arriben amb les bones sensacions del triomf aconseguit al camp del CE Mercantil la passada jornada i que els va permetre escalar posicions a la classificació fins a la mitja taula.

El rival d’aquesta jornada, la UD Cornellà B, ha seguit una dinàmica de resultats similars a la del Juvenil A. Va encadenar dues derrotes consecutives, però va vèncer en l’últim partit enfront de l’AE Prat. El conjunt del Baix Llobregat és catorzè a la lliga, mentre que els quadribarrats desens, però només els separa un punt de distància. Cal afegir que el Cornellà, a domicili, és un equip que baixa el seu rendiment. En tres partits fora de casa, n’ha empatat un i perdut dos. Si els andreuencs guanyen el duel d’aquest dissabte, s’aproparan a la zona alta de la lliga i a més trencaran aquesta mala dinàmica com a local.

Imatge: Acció del partit de la passada jornada entre el CE Mercantil i el Juvenil A | CE Mercantil.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS