Capgirar la dinàmica

El Juvenil A afronta el segon desplaçament consecutiu aquest diumenge al camp del CE Mercantil (12:00 h). Els andreuencs arriben al matx després de perdre els dos últims partits i amb la intenció de capgirar aquesta dinàmica negativa. 

La passada jornada l’equip entrenat per Ignasi Senabre va perdre al camp de l’AE Prat, però amb la sensació d’indignació respecte a l’actuació arbitral. El Juvenil A ha perdut els dos darrers partits, fet que no havia passat fins ara en aquest inici de lliga. El conjunt quadribarrat vol tornar al camí de la victòria aquest diumenge al camp del CE Mercantil (12:00 h) en el que serà el segon duel consecutiu lluny del Narcís Sala.

Els andreuencs són els tretzens classificats amb cinc punts, mentre que el Mercantil és dotzè amb sis. Per tant, serà un duel entre dos equips igualats a la classificació. El conjunt sabadellenc, però, ha sumat quatre punts dels últims sis, tot i que en la darrera jornada no va passar de l’empat contra el cuer. Revertir la dinàmica negativa dels darrers resultats pels andreuencs és l’objectiu per tornar a apropar-se a les places capdavanteres de la classificació.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit enfront de l’AE Prat | UE Sant Andreu

Més en

La Junta General d’Accionistes, el 15 de novembre

Premsa22 d'octubre de 2019

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019