Cop d’autoritat del Sant Andreu (1-0)

El Sant Andreu ha donat un cop d’autoritat derrotant la Pobla de Mafumet al Narcís Sala. Un gol d’Elhadji als instants finals del partit han premiat el bon treball de l’equip de Mikel Azparren, que ha acabat amb la imbatibilitat del líder de la lliga. A més, Juanan ha reaparegut després d’unes setmanes de baixa.

Els andreuencs han excel·lit en una primera meitat en què només ha faltat concretar les oportunitats de gol. Un ritme alt, pressió a camp contrari i combinacions ràpides per a arribar a l’àrea visitant amb facilitat. La Pobla de Mafumet s’ha vist ofegada i sense opcions d’atacar en estàtic ni de sortir al contracop.

El Sant Andreu ha tingut diverses ocasions. Felipe Sá no ha arribat a rematar una centrada a boca de canó (10’), i abans del descans ha fet una centrada-xut que ha fregat l’escaire. David Serrano ha estat un corcó a la banda dreta de l’atac, desbordant la defensa i fabricant centrades perilloses. Ni Josu ni Felipe han arribat a la rematada (29’), i Josu ha reclamat penal per una empenta dins l’àrea. Un defensa ha negat una ocasió clara pel mateix Josu (24’), que també ha xutat alt de volea (40’).

Oumar, amb l’ex-andreuenc Alberto García, de nou titular a l’eix central.

L’oportunitat més clara, però, l’ha tinguda Ferran Brugué. Ramon Terrats l’ha deixat sol amb una passada excel·lent per sobre de la defensa, però el xut creuat ha sortit fora per pocs centímetres (38’). Per part tarragonina, només un xut desviat de Guiu des de fora l’àrea ha inquietat Segovia (39’).

A la represa, la Pobla ha sortit menys poruga i ha jugat durant més minuts a camp contrari. Segovia ha blocat una rematada forçada d’Óscar Gómez (58’). La Pobla ha igualat les forces a la segona meitat i els quadribarrats no han pogut mantenir el seu guió. Els tarragonins han posat l’atac andreuenc en moltes dificultats, però el Sant Andreu s’ha mantingut dins del partit.

Llamas i David Serrano, dos corcons a la banda dreta de l’atac.

Tanmateix, el rellotge corria i les oportunitats de gol no arribaven. El Sant Andreu ha insistit al tram final, mentre que la Pobla esperava que un contracop li pogués donar el gol de la victòria. Els quadribarrats han trobat el premi al minut 92: Josu ha fet un control al mig del camp i ha habilitat Elhadji en profunditat. El ‘9’, que havia sortit al terreny de joc al minut 70, ha guanyat la cursa amb velocitat i potència i, amb sang freda, ha retallat la sortida d’Arnau i ha marcat el gol de la victòria.

El Narcís Sala ha celebrat amb ràbia un gol molt important que ha donat tres punts vitals al Sant Andreu i que ha servit per tornar a guanyar i a més tombar el líder. Els quadribarrats s’han situat en zona de promoció d’ascens i dissabte vinent a les 18:00h visitaran el CF Igualada.

Fotografies: Judit Andreu – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Roger, Terrats (Jaume, 78’), Alcover, Felipe Sá (Juanan, 62’), David Serrano, Josu i Brugué (Elhadji, 70’).

CF Pobla de Mafumet: Arnau, Caballero, Cardona, Pol Domingo, Figueras, Óscar Sanz, Guiu (Tomàs, 86’), Alberto García, Óscar Gómez (Guillermo Martí, 65’), Dani Molina i Karim (Guillem Martínez, 69’).

Gol: 1-0 Elhadji (92′).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Alcover i Josu pels locals i Alberto García pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS