Derrota i indignació arbitral del Juvenil A (3-1)

El Juvenil A ha encadenat la segona derrota consecutiva a la lliga al camp de l’AE Prat (3-1), en un duel que l’àrbitre ha estat clau. El conjunt local ha marcat de penal en dos dels tres gols, i a més, han estat expulsats l’entrenador quadribarrat, Ignasi Senabre, i el jugador andreuenc, Adrian Vico.

El partit ràpidament s’ha posat coll amunt pel Juvenil A, ja que el Prat ha disposat d’un penal a favor en el primer minut del duel. Una pena màxima que ha transformat Gerard López (1′). Aquesta decisió ha escalfat molt els ànims, sobretot en l’equip andreuenc i l’entrenador Ignasi Senabre ha estat expulsat (18′). Tot i la situació, el conjunt quadribarrat no s’ha esfondrat i ha competit seriosament contra els locals. Ha estat una primera part igualada i s’ha arribat amb l’1 a 0 al descans.

En el segon temps la igualtat en el joc s’ha mantingut sobre la gespa. Cap dels dos equips era superior a l’altre i ambdós han tingut les seves oportunitats de marcar gol. Tot i això, en els primers compassos el partit ha començat a embogir. El jugador andreuenc Adrian Vico ha estat expulsat amb vermella directa en una decisió incorrecta de l’àrbitre (55′) i, poc després, en el minut 62 ha arribat la jugada clau quan Ylenia Sanchez ha assenyalat un segon penal inexistent pel Prat. En aquest cas l’ha transformat Gerard Martínez.

Els quadribarrats no s’ha rendit, i tot i jugar la darrera mitja hora amb un futbolista menys, han aconseguit retallar distàncies en el marcador amb la diana de Jaume Ginesta (88′). Han estat uns moments de bogeria del Juvenil A, en què l’empat es veia possible, però el Prat ha fet el tercer gol a càrrec de Javier Leo, que ha sentenciat el matx (89′). Derrota del conjunt andreuenc, que és el tretzè classificat amb cinc punts.

Fitxa tècnica

AE Prat (3): Aleix Ruiz, Ruben Gomez (Enric Nuñez, 88′), Gerard Lopez, Gerard Rodriguez, Daniel Gonzalez, Gerard Martinez, Gerard Garcia (Javier Leo, 77′), Raul Gomez, David Jimenez, Alex Vaque (Lucas Maldonado, 62′) i Pau Caresia (Ruben Samaniego, 80′).

Juvenil A (1): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Marc Torrents, Sergi Dominguez, Adrian Vico, Marc Maideu, Raul Luque (Unai Cruz, 58′), Daniel Santiago (Ericsson Antonio, 81′), Franco Ezequiel, Jomi Nazarov i Juan Carlos Rivera (Victor Lamela, 46′).

Gols: 1-0 Gerard Lopez (2′), 2-0 Gerard Martinez (62′), 2-1 Jaume Ginesta (88′), 3-1 Javier Leo (89′).

Àrbitre: Sra. Ylenia Sanchez Miguel (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Pau Caresia (18′), Raul Gomez (55′ i 74′, expulsió per doble amonestació) pels locals i Ignasi Senabre (expulsió entrenador-18′), Franco Ezequiel (40′), Adrian Vico (vermella directa-55′), Daniel Santiago (60′), Sergi Dominguez (72′), Unai Cruz (73′), Victor Nofuentes (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Sagnier.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de l’AE Prat | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS