El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Primer partit de lliga pel Femení “A” andreuenc i s’ha estrenat amb victòria al camp de la UE Castellar. Carla Fernandez, Alice Helene, Noelia Martinez i Helena Vigil han estat les golejadores andreuenques. El nou projecte FEM UESA comença amb molt bon peu.

L’equip entrenat per Sergi Villaverde ha debutat en lliga en el duel de la segona jornada a domicili contra la UE Castellar, ja que el primer partit enfront de l’AE Atlètic La Palma va ser ajornat. Les quadribarrades han fet un molt bon partit i ja en el minut 6 s’han avançat en el marcador amb la diana de Carla Fernandez. Tot i això, el conjunt local ha reaccionat i empatat el duel a través del gol d’Andrea Calero (28′). El Femení “A” ha pitjat l’accelerador i ha reaccionat ràpidament amb uns minuts frenètics amb dos gols d’Alice Helene (33′) i Noelia Martinez (38).

A la represa, el Femení ha posat el segell definitiu amb el gol d’Helene Vigil (65′), que culminava la gran estrena que ha tingut l’equip quadribarrat. El projecte FEM UESA arrenca de la millor manera possible. El Femení A es col·loca segon a la classificació, amb tres punts. El Femeni “B” encara no ha jugat, ja que s’han ajornat els partits de les dues primeres jornades.

Fitxa tècnica

UE Castellar (1): Valeria Lisset, Ona Perez, Andrea Calero, Sara Romero, Claudia Moya, Daniela Garcia i Marina Alvarez. També han jugat Lidia Rodríguez i Helena Lopez.

Femení “A” (4): Alejandra Estrada, Maria Jesus Lopez, Emma Josok, Carla Fernandez, Florencia Sommer, Alicia Rosa, Esther Pelissou, Ana Garcia i Noelia Martinez. També han jugat Helena Vigil, Laura Gimenez i Alice Helene Claudie.

Gols: 0-1 Carla Fernandez (6′), 1-1 Andrea Calero (28′), 1-2 Alice Helene Claudie (33′), 1-3 Noelia Martinez (38′), 1-4 Helena Vigil (65′).

Àrbitre: Sr. Sergio Ruiz Viturtia (del. Vallès Occidental).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 del Grup 2 de Femení Futbol 7 disputat al Municipal Joan Cortiella-Can Serrador.

Imatge: El Femení “A” andreuenc abans de començar el partit | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS