El Femení B guanya en el debut a la lliga (5-4)

Gran victòria per començar la lliga la que ha aconseguit el Femení B enfront del CF Lliça de Vall (5-4). Les andreuenques han remuntat un 3-4 en contra per acabar amb el 5-4 favorable i sumar els tres primers punts. Alice Helene Claudie, amb un hat trick, Esther Pelissou i Lucia Sanchis han estat les golejadores quadribarrades. 

Ha arribat el debut a la lliga del Femení B en què ha quallat un molt bon partit. Les andreuenques han començat el matx amb molta intensitat i han aconseguit dos gols ben aviat a càrrec d’Esther Pelissou (2′) i Lucia Sanchis (9′). A partir d’aquest moment el conjunt visitant, el CF Lliçà de Vall, s’ha refet amb dues dianes pràcticament consecutives de Montserrat Matamala (12′ i 15′). Alice Helene Claudie ha tornat a posar per davant en el marcador a les andreuenques (20′).

De nou, l’equip visitant ha reaccionat i primer Montserrat Matamala (23′) i després Patricia Gea (34′) han capgirat el resultat. El Femení B no s’ha rendit i ha aparegut un altre cop Alice Helene Claudie, la millor jugadora del partit, amb dos gols més, en el 39′ i 46′, que han completat el seu hat trick personal i han segellat la victòria quadribarrada. Debut a la lliga amb triomf del Femení B, que suma tres punts i es col·loca a la quarta posició. Per altra banda, el Femení A ha descansat aquest cap de setmana, ja que el rival contra qui s’havia d’enfrontar s’ha retirat de la competició.

Fitxa tècnica

Femení B (5): Cristina Garcia, Lucia Sanchis, Alice Helene Claudie, Esther Pelissou, Elma Claret, Carlota Serarols i Maria Gordillo. També han jugat Ana Maria, Maria Jesus Lopez, Monica Torrents, Mar Haibo i Anais Maria.

CF Lliça de Vall (4): Marta Gemes, Judith Malagon, Wendy, Cristina Silva, Patricia Gea, Evelyn Maria i Ariadna March. També han jugat Mireia Ruiz, Montserrat Matamala i Ioana Ardelean.

Gols: 1-0 Esther Pelissou (2′), 2-0 Lucia Sanchis (9′), 2-1 Montserrat Matamala (12′), 2-2 Montserrat Matamala (15′), 3-2 Alice Helene Claudie (20′), 3-3 Montserrat Matamala (23′), 3-4 Patricia Gea (34′), 4-4 Alice Helene Claudie (39′), 5-4 Alice Helene Claudie (46′).

Àrbitre: Sr. Albert Calduch Mula (del. Barcelona) ha amonestat Maria Jesus Lopez (50′) i Elma Claret (61′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 del Grup 3 de l’Amateur F-7 disputat al Narcís Sala.

Imatge: Set inicial del Femení B enfront del CF Lliçà de Vall | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS