El Juvenil A torna al camí de la victòria (1-3)

El conjunt andreuenc ha fet un molt bon partit al camp del CE Mercantil i ha aconseguit la segona victòria a la lliga (1-3), curiosament totes dues a domicili. Els golejadors quadribarrats han estat Ivan Mañana, Juan Carlos Rivera i Franco Ezequiel. El Juvenil A guanya posicions a la classificació i escala fins al desè lloc.

L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha començat el partit molt endollat, sent el dominador de la pilota i tenint les primeres ocasions per marcar. El gol andreuenc ha arribat en el 37′ a càrrec d’Ivan Mañana. Ha estat el premi a uns bons primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, el Juvenil A l’ha iniciat de manera immillorable amb la diana de falta directa de Juan Carlos Rivera (47′). Els andreuencs tenien el partit controlat, però el conjunt local ha aconseguit retallar distàncies en el marcador amb la transformació d’un penal mitjançant Marc Ruano (64′). El Mercantil gaudia dels millors minuts i ha creat molt de perill amb diverses centrades a l’àrea quadribarrada. En el 75′, però, Jose Soto ha estat expulsat amb vermella directa i el Juvenil A ho ha aprofitat per apropar-se a la porteria local a través de diversos contracops. En un d’ells ha arribat el tercer gol definitiu pels andreuencs a càrrec de Franco Ezequiel (92′). Victòria del Juvenil A, que trenca una ratxa de dues derrotes consecutives en les anteriors jornades, i escala fins a la desena posició a la lliga, amb vuit punts, una plaça de la mitja taula.

Fitxa tècnica

CE Mercantil (1): Alex Ortiz, Gerard Nieto, Gerard Silvestre, Sagar Escoto (Aitor Montaña, 84′), Jose Soto, Cesar Paredes (Iker Roldan, 44′), Marti Naranjo, Ivan Caceres (Armand Valles, 54′), Marc Ruano, Jonathan Gerboles i Jordi Castaño (Jordi Martin, 54′).

Juvenil A (3): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Alexis Jose, Sergi Dominguez, Marc Torrents (Tomas Peñalba, 83′), Marc Maideu, Victor Lamela (Sebastian Crisafulli, 89′), Daniel Santiago, Ivan Mañana (Franco Ezequiel, 61′), Jomi Nazarov i Juan Carlos Rivera (Ericsson Antonio, 76′).

Gols: 0-1 Ivan Mañana (37′), 0-2 Juan Carlos Rivera (47′), 1-2 Marc Ruano (64′), 1-3 Franco Ezequiel (92′).

Àrbitre: Sr. David Caro Gallardo (del. Maresme) ha amonestat Marti Naranjo (52′), Jordi Castaño (52′), Carlos Lopez (53′), Sagar Escoto (68′), Jose Soto (vermella directa-75′), Gerard Nieto (89′) pels locals i Juan Carlos Rivera (41′), Marc Torrents (63′), Alexis Jose (74′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al camp de futbol Club Mercantil.

Imatge: Acció del partit entre el CE Mercantil i el Juvenil A | CE Mercantil.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS