El Sant Andreu no ha passat de l’empat contra el Castelldefels al Narcís Sala en un partit travat i espès. Elhadji ha avançat els quadribarrats a vint minuts pel final, però Padilla ha empatat poc després. Els andreuencs no han pogut aconseguir la victòria a la recta final de l’encontre i han sumat un punt insuficient.

Ha estat un partit travat, en què el Castelldefels ha posat en dificultats el Sant Andreu des del xiulet inicial. Els groguets, avui de blau, han gaudit d’un parell d’aproximacions perilloses a l’àrea de Segovia, que només ha hagut d’intervenir per a blocar una rematada forçada d’Aumatell després d’una bona centrada de Pedro Bilbao (13’).

Roger Escoruela s’afiança a la banda esquerra.

A poc a poc, el Sant Andreu s’ha trobat més còmode a la gespa i ha començat a instal·lar-se en camp contrari, però sense ritme. Un defensor ha evitat el gol d’Elhadji creuant-se en la rematada, i Jaume ha enviat fora la posterior rematada del córner (28’). El davanter andreuenc no ha arribat per poc a rematar una centrada rasa de Roger (32’), i ha servit una pilota perquè Ferran Brugué rematés, però de nou un defensor visitant ha evitat el gol (44’).

La primera meitat s’ha acabat sense oportunitats clares de gol. A la represa, però, el Sant Andreu ha apujat una marxa més. Toni, en una doble intervenció en jugades consecutives, ha volat per a desviar un xut de Josu des de fora l’àrea i després s’ha estirat per a refusar un xut ajustat de Terrats (53’).

Els quadribarrats han percudit amb insistència. Laro (67’) i Josu (69’), de falta, ho han provat sense encert. El gol no ha arribat fins el minut 72, a la sortida d’un córner. Toni ha tret dues rematades de Noguera i Jaume, i un defensor una segona del ‘3’, fins que la quarta Elhadji ha aconseguit perforar la porteria.

Terrats i Oumar, de nou titulars a l’eix central i al mig del camp.

El Sant Andreu ja havia obert la llauna, però quedava defensar el resultat i intentar sentenciar el partit. Ton Alcover ho ha intentat des de fora l’àrea, però de nou Toni ha blocat el tir (74’). Tanmateix, el Castelldefels ha trobat l’empat amb un xut col·locat de Padilla des de fora l’àrea (80’). En els últims deu minuts, amb pèrdues de temps constants, els andreuencs no han pogut anotar el gol de la victòria.

La setmana vinent el Sant Andreu descansarà i sumarà automàticament tres punts perquè correspondria al partit contra el Reus Deportiu, exclòs de la competició. El pròxim partit serà de nou al Narcís Sala d’aquí a dues setmanes davant la Pobla de Mafumet, el líder de la lliga.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume, Oumar, Noguera, Roger, Terrats (Víctor, 83’), Alcover, Sergi Serrano (David Serrano, 61’), Josu, Brugué (Laro, 61’) i Elhadji.

UE Castelldefels (1): Toni, Dani Sánchez, Sergi Pérez, Juanito, Alan, Miravent, Pedro Bilbao (Padilla, 73’), Ferreira (Miranda, 89’), Kevin, Peke i Aumatell (Gestí, 63’).

Gols: 1-0 Elhadji (72’), 1-1 Padilla (82’).

Àrbitre: Sr. Gibert González (del. Penedès-Garraf), ha amonestat Alcover i Josu pels locals i Aumatell, Dani Sánchez, Juanito, Toni i Sergi Pérez pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Joaquim Castell, conegut com a Eduard, encarregat de material del club durant quaranta anys.

RODA DE PREMSA DE XAVI JIMÉNEZ

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS