Estrena a la lliga del Femení

Un cop engegat aquesta temporada el projecte FEM UESA, per impulsar el futbol femení a la UE Sant Andreu, arriba la competició. Enguany la UE Sant Andreu tindrà dos equips, el Femení A i Femení B. Ambdós competiran en Futbol 7 Amateur, l’equip “A” al Grup 2 i l’equip “B” al Grup 3. Aquest diumenge el Femení “A”  s’estrenarà a la lliga contra la UE Castellar a domicili (14:30 h), mentre que el “B” haurà d’esperar.

Després de diverses setmanes d’entrenaments i la disputa dels amistosos corresponents per agafar la forma física i l’adaptació de l’equip, arriba l’inici de la lliga. Aquesta és la primera temporada en què el projecte FEM UESA és vigent i que vol revitalitzar els equips femenins de futbol de la UE Sant Andreu. Enguany el Club té l’equip femení “A“, que competeix en el Grup 2 de Futbol 7 Amateur, i el “B“, que milita en el Grup 3.

Tot i que la lliga de Futbol 7 Amateur va començar la setmana passada, tant els partits del Femení “A” com el “B” es van ajornar perquè ho van demanar els equips rivals en ambdós casos. Aquest cap de setmana l’equip “A” s’estrena a la lliga. El conjunt entrenat per Sergi Villaverde jugarà a domicili al camp de la UE Castellar aquest diumenge (14:30 h).

Per altra banda. el Femení “B”, dirigit per José Maria Garcia, continuarà sense jugar perquè s’ha ajornat el seu duel contra el CF Sant Feliu de Codines, després que els dos equips arribessin a un acord perquè tenen diverses lesionades.

Serà l’estrena d’una temporada il·lusionant, que ha de servir per enfortir el futbol femení andreuenc i que estableixi les bases per continuar creixent en el futur.

Imatge: Una sessió d’entrenament del Femení | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS