Horta – Sant Andreu: trencar la igualtat

El Sant Andreu s’enfronta aquest diumenge (12:00h) a l’Horta al Feliu i Codina. L’equip de Mikel Azparren intentarà trencar la igualtat amb el conjunt blanc-i-negre, després de quatre empats a la lliga les dues últimes temporades. Una gran part de l’afició quadribarrada vibrarà amb el partit a Els Catalanistes.

Els andreuencs cercaran la tercera victòria consecutiva en un camp on encara no han guanyat, però on van endur-se una victòria als penals a la tercera ronda de la Copa Catalunya l’estiu passat que va acabar valent el títol. El Sant Andreu necessita els tres punts per acostar-se al lideratge del grup i per a mantenir-se invicte.

L‘Horta va començar la temporada perdent la imbatibilitat a casa, però des d’aleshores ha tornat a mostrar el seu potencial golejador malgrat les baixes que ha patit respecte de l’any passat. Azparren té les baixes de Serramitja i Juanan per lesió, i els dubtes de Víctor, David Serrano i Roger per molèsties físiques.

UA HORTA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 6 d’octubre, a les 12:00 h
Estadi: Feliu i Codina
Arbitratge: Enric Bureu Méndez (del. Barcelona), assistit per Guillem Batlle Capa (Girona) i Pol Arenas Mora (Figueres)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Footters i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020