La UE Sant Andreu tindrà Femení “A” i “B”

Un cop engegat aquesta temporada el projecte FEM UESA, per impulsar el futbol femení a la UE Sant Andreu, d’aquí poc arribarà la competició. Enguany el Club andreuenc tindrà dos equips, el Femení A i Femení B. Ambdós competiran en la categoria Amateur Futbol 7, l’equip “A” al Grup 2 i l’equip “B” al Grup 3.

La bona acollida que ha tingut el projecte FEM UESA ha fet que actualment s’hi hagin apunta’t 26 noies a jugar a la UE Sant Andreu i, per tant, el Club ha decidit fer dos equips, l'”A” i el “B”. Tot i que les inscripcions continuen obertes per a més dones que hi estiguin interessades. Aquestes darreres setmanes han servit per començar els entrenaments i que les jugadores es coneguin entre si i s’adaptin.

Aquesta és la primera temporada en què FEM UESA està vigent per establir les bases perquè els equips femenins de futbol de la UE Sant Andreu continuïn creixent en el futur. El Club ha decidit que per aquesta campanya l’equip “A” i “B” jugaran en la categoria d’Amateur Futbol 7.

L’equip “A” competirà en el Grup 2 de l’Amateur Futbol 7 i l’entrenador serà Sergi Villaverde. Per altra banda el conjunt “B” militarà en el Grup 3 de la mateixa categoria i el tècnic serà José María García.

Imatge: El Femení en una de les primeres sessions d’entrenament d’aquest estiu | UE Sant Andreu.

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019