La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

El Juvenil A continua a la recerca del primer triomf com a local. Els andreuencs han perdut contra la UD Cornellà B (0-2) en un partit que els visitants s’han avançat en el marcador just abans del descans i que a la segona part la transformació d’un penal molt rigorós ha estat la sentència pel conjunt del Baix Llobregat. L’equip quadribarrat baixa fins a la tretzena posició.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre arribaven al partit amb la moral augmentada després de la victòria en la passada jornada contra el CE Mercantil. El partit al Narcís Sala contra la UD Cornellà B, però, ha començat amb el conjunt visitant tenint la gran majoria de possessió de la pilota i el Juvenil A defensant en camp propi a l’espera d’algun contracop. El porter andreuenc, Ousmane Kande, ha fet bones intervencions per evitar el gol del Cornellà. Prop de la mitja hora de joc, els quadribarrats han fet una passa endavant i han tingut diverses centrades consecutives a l’àrea rival, sobretot a través de serveis de cantonada. Tot i això, en els millors minuts del Juvenil A ha arribat el gol del conjunt del Baix Llobregat a càrrec de Sergio Bellido just abans del descans (43′).

En el segon temps la possessió de pilota ja ha estat més repartida, tot i que sense gaires ocasions de perill. La més clara ha estat del central andreuenc Sergi Dominguez, que en una centrada dins l’àrea li ha faltat molt poc per engaltar la pilota. En el 84′ ha arribat la jugada decisiva quan l’àrbitre ha assenyalat un penal molt dubtós pel Cornellà B, que ni tan sols havien reclamat els jugadors visitants, i que ha acabat transformant Gonzalo Carmona. Amb el 0-2 ja no hi ha hagut capacitat de reacció andreuenca i el Juvenil A ha perdut el partit. Els quadribarrats són els tretzens classificats a la lliga, amb vuit punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Alexis Jose (Ericsson Antonio, 76′), Sergi Dominguez, Marc Torrents, Marc Maideu, Victor Lamela (Ivan Mañana, 80′), Tomas Peñalba, Franco Ezequiel, Jomi Nazarov i Raul Luque (Juan Carlos Rivera, 56′).

UD Cornellà B (2): Andres Manzano, Gerard Urbina, Aschalew Sanmarti, Marc Rayo, Aleix Notivoli (Marc Vilaplana, 89′), Iker Vaquera (Hugo Del Chicca, 89′), Pablo Franco, David Silvestre, Sergio Bellido, Zaid Saban (Jaume Font, 78′) i Xavier Fernandez (Gonzalo Carmona, 58′).

Gols: 0-1 Sergio Bellido (43′), 0-2 Gonzalo Carmona (penal-84′).

Àrbitre: Sr. Daniel Ligero Garcia (del. Vallès Occidental) ha amonestat Marc Maideu (63′), Ivan Mañana (89′) pels andreuencs i David Silvestre (52′), Sergio Bellido (81′), Marc Vilaplana (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de la UD Cornellà B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS