Més expulsions que gols (2-0)

El Sant Andreu ha perdut el primer partit de la temporada a Horta, que s’ha endut el triomf amb gols de Marc Río i Adri Recort a la segona part després d’un encontre igualat. El protagonista però ha estat l’àrbitre Bureu Méndez, que ha perdonat l’expulsió de Bermúdez i ha expulsat Azparren, Carroza i Llamas, a més de no veure un penal sobre Ferran i el control amb la mà de Recort en el segon gol.

El derbi al Feliu i Codina ha començat amb un ensurt que han resolt entre Segovia i Roger, sota pals, per a evitar un gol matiner de l’Horta (3′). El Sant Andreu ha dominat el primer tram del partit, arribant amb claredat i creant oportunitats de gol. Yamandú ha blocat els xuts de Terrats (4′) i Josu (5′), Elhadji ha rematat una centrada a fora (6′) i el ‘9’ ha xutat desviat en una gran passada filtrada d’Alcover (18′).

Terrats, tercer partit consecutiu a bon nivell.

L’Horta ha aconseguit expulsar-se la pressió dels quadribarrats i ha fet mal en transicions ràpides, tot i que no ha xutat a porta la resta de la primera meitat. Amb el pas dels minuts, el joc s’ha travat amb diverses faltes al mig del camp. Abans del descans, ha arribat la primera polèmica. Azparren ha vist groga en protestar per una falta de Bermúdez que suposava l’expulsió del jugador local, i al minut següent l’àrbitre ha expulsat l’entrenador del Sant Andreu per una picabaralla amb el tècnic de l’Horta.

A la represa, la igualtat s’ha mantingut. Josu i Marc Río han tingut dues ocasions, sense encertar de cara a porteria. Minuts després, el davanter hortenc ha tingut la sort de cara en rebre una passada a la frontal, endur-se un rebot i marcar amb un xut potent (66′). Els andreuencs han fregat l’empat en una passada llarga de Laro per Josu, que no ha pogut batre un rapidíssim Yamandú (69′) i han reclamat un penal sobre Ferran Brugué.

Sergi Serrano, en una acció del partit.

A un quart d’hora pel final i quan tot s’havia de decidir, l’àrbitre Bureu Méndez ha decidit ser protagonista i ha deixat el Sant Andreu amb deu expulsant Carroza. El partit s’ha tensat molt i dos minuts després Llamas ha fet una falta i l’àrbitre l’ha expulsat, deixant el Sant Andreu amb nou. L’Horta ho ha aprofitat per a sentenciar l’encontre amb un gol d’Adri Recort que Segovia ha protestat vehementment per mà en el control (81′).

Els últims deu minuts han estat un tràmit pels locals, que encara han intentat fer un gol més davant un Sant Andreu desarmat. Els quadribarrats hauran de superar la frustració d’aquest partit i preparar-se per derrotar el Castelldefels al Narcís Sala diumenge vinent a les 18:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UA Horta (2): Yamandú, Peque, Castillo, Arnau, Vives, Recort (Tacón, 82′), Gaudioso, Marc Río (Mateo, 73′), Bermúdez, Coro i Erik (Barrera, 76′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Oumar, Carroza, Roger, Terrats, Alcover (Felipe Sá, 86′), Sergi Serrano (Laro, 67′), Josu, Ferran (Víctor, 81′) i Elhadji.

Gols: 1-0 Marc Río (66′), 2-0 Adri Recort (81′).

Àrbitre: Sr. Bureu Méndez (del. Barcelona), ha amonestat Bermúdez, Erik, Gaudioso i Arnau pels locals i Terrats, Carroza, Josu, Llamas i Segovia pels visitants. Ha expulsat Azparren (44′), Carroza (75′) i Llamas (77′) per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Feliu i Codina.

RODA DE PREMSA DE XAVI JIMÉNEZ

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS