Pantalla gegant per veure l’Horta-Sant Andreu a Els Catalanistes

La UE Sant Andreu, davant la negativa de la UAT Horta d’acordar entrades a preus populars de 5 € per als socis d’ambdues entitats durant els dos enfrontaments de lliga entre els dos equips, ha arribat a l’entesa amb Els Catalanistes d’habilitar una pantalla gegant per veure el partit diumenge a les 12:00 h al local del centre cultural. El matx es podrà veure a través de l’emissió de Betevé en streaming i també via Footters.

Convidem a qualsevol soci o aficionat de la UE Sant Andreu, que decideixi no anar al Feliu i Codina, a assistir a Els Catalanistes a veure el partit (carrer de Ramon Batlle, 9. Molt a prop del Narcís Sala). L’obertura del Centre Cultural serà a partir de les 11:45 h.

Des de la UE Sant Andreu volem donar les gràcies i agrair Els Catalanistes per la seva bona predisposició d’habilitar una pantalla gegant per veure l’enfrontament entre la UAT Horta i el Sant Andreu.

Us recordem també que podreu escoltar la narració del partit per la ràdio oficial de la UE Sant Andreu a SantAndreuRàdio.com.

Imatge: Pantalla gegant en Els Catalanistes en el partit de la primera ronda de la promoció d’ascens a Segona B entre l’Antequera i el Sant Andreu de la temporada 2017/2018.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS