Refer-se del darrer partit

El Juvenil A està mostrant dues cares ben diferenciades quan juga com a local i a domicili. De moment ha obtingut millors resultats en els partits fora de casa. Els andreuencs volen deixar enrere el mal gust de boca de la derrota en la passada jornada contra la UD Cornellà B al Narcís Sala i ho intentaran aquest diumenge al camp de la FE Grama (11:45 h).

El conjunt entrenat per Ignasi Senabre ha sumat set dels dotze punts possibles com a visitant, mentre que el Narcís Sala només ha aconseguit empatar un partit. Una estadística estranya, però que el Juvenil A vol mantenir aquesta jornada, ja que torna a jugar aquest diumenge a domicili contra la FE Grama (11:45 h). Els andreuencs són els tretzens classificats, amb vuit punts, i, tot i que encara s’estan disputant els primers compassos de la lliga, estan fora del descens pel gol average.

El rival d’aquesta jornada, la FE Grama, té un punt menys que el Sant Andreu i ocupa plaça de descens. El conjunt colomenc va estar les set primeres jornades sense guanyar (tres empats i quatre derrotes), però va aconseguir el primer triomf en el passat duel contra l’AE Prat. Això sí, la Grama és un equip irregular com a local. Zero victòries, dos empats i dues derrotes al feu colomenc. El Juvenil A vol tornar a guanyar per capgirar les sensacions i allunyar-se de la zona perillosa a la classificació.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit enfront de la UD Cornellà B | UE Sant Andreu

Més en

Empat del Femení A (3-3)

Premsa11 de novembre de 2019

El Juvenil A desencertat en la definició (2-0)

Premsa11 de novembre de 2019

El Sant Andreu perd la imbatibilitat al Narcís Sala (1-2)

Premsa10 de novembre de 2019

Sant Andreu – Peralada: guanyar confiança

Premsa9 de novembre de 2019