Refermar les bones sensacions

El Juvenil A va competir fins al final contra el RCD Espanyol B en la darrera jornada, tot i acabar perdent per 1-3. Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre només han guanyat un partit en aquest inici de lliga, però fins ara l’equip ha demostrat un bon joc, però li costa assegurar els tres punts. Aquest dissabte s’enfronta a domicili contra l’AE Prat (17:30 h).

El conjunt quadribarrat està fent bons partits, sent dominadors dels encontres i amb un bon joc i estratègia definides, però està sent dèbil a les àrees. No acabar de ser efectiu en atac i en defensa ha encaixat gol en tots els partits. Per això, l’equip dirigit per Ignasi Senabre vol aconseguir la segona victòria a la lliga, per refermar les bones sensacions i que es transformin en sumar de tres en tres. Aquest dissabte el Juvenil A ho intentarà al camp de l’AE Prat (17:30 h).

Els andreuencs són els desens classificats, amb cinc punts, mentre que el conjunt del Baix Llobregat és novè amb sis. L’AE Prat és un equip molt irregular. Tres derrotes i dues victòries en les cinc primeres jornades. Arriba al partit després de la desfeta enfront del CE Mercantil. Això sí, fa dos encontres va guanyar el RCD Espanyol B, un dels rivals més potents de la categoria. Si els andreuencs no es volen desenganxar de la lluita per les places capdavanteres, necessiten treure un bon resultat al camp de l’AE Prat i que, de pas, donaria confiança al bon joc dels homes d’Ignasi Senabre.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del RCD Espanyol B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS