Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

El Sant Andreu rep aquest diumenge (18:00h) el Castelldefels al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol recuperar el rumb i aconseguir una nova victòria a casa just abans de la jornada en què tindrà descans per l’exclusió del Reus de la competició. El següent partit, contra la Pobla de Mafumet, també es jugarà a l’estadi andreuenc.

Azparren no podrà asseure’s a la banqueta per sanció, i tampoc estan disponibles Carroza ni Llamas per les seves respectives expulsions diumenge passat, ni Serramitja i Juanan per lesió. El Sant Andreu vol oblidar-se del que va passar i centrar-se a jugar un bon partit i aconseguir un triomf per a reprendre el rumb.

El Castelldefels es troba enmig de la classificació amb deu punts, dos menys que els andreuencs. Els grocs arriben al Narcís Sala després de rebre una golejada de L’Hospitalet a casa i voldran tornar a mostrar una bona imatge.

Els quadribarrats tenen la possibilitat de sumar els tres punts demà i els de la setmana vinent corresponents al partit suspès contra el Reus per a afrontar la visita de la Pobla de Mafumet d’aquí a dues setmanes al Narcís Sala.

UE SANT ANDREU – UE CASTELLDEFELS

Competició: Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 13 d’octubre, a les 18:00 h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Jaume Gibert González (del. Penedès-Garraf), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i Joan Cols Ràfols (Penedès-Garraf)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

La Junta General d’Accionistes, el 29 de novembre

Premsa22 d'octubre de 2019

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019