Sant Andreu – Pobla de Mafumet: visita del líder

El Sant Andreu rep aquest diumenge el líder, el CF Pobla de Mafumet, en el primer partit d’horari hivernal al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren torna a la competició després de dues setmanes i intentarà recuperar el rumb de la victòria contra el primer classificat, que encara està invicte.

Els andreuencs han tingut una setmana neta per a entrenar-se i preparar el partit de demà, bo i sabent que la Pobla de Mafumet és un rival que ha començat la temporada com un tro i que just la setmana passada va cedir els primers punts en un empat contra el Manresa. Fins ara, els tarragonins comptaven tots els partits per victòries.

Tot i la dificultat del rival, el Sant Andreu no pot deixar escapar més punts al Narcís Sala. Azparren recupera Llamas i Carroza després que complissin un partit de sanció. Juanan és dubte Serramitja és baixa per lesió.

UE SANT ANDREU – CF POBLA DE MAFUMET

Competició: Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 27 d’octubre, a les 12:00 h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joan Masip Vidal (del. Lleida), assistit per Arnau Capdevila Espitia (Lleida) i Pol Mestrich Palau (Lleida)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Betevé i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS