Sense opcions contra la FE Grama (3-0)

El Juvenil A s’ha vist superat en el duel contra la FE Grama al camp del conjunt colomenc. Els andreuencs han perdut per 3-0 i encadenen la segona derrota consecutiva a la lliga.

L’equip quadribarrat no travessa un bon moment, ja que només ha guanyat un partit dels últims cinc disputats. El Juvenil A arribava al duel contra la FE Grama, un rival que estava per sota a la classificació i en plaça de descens, amb l’objectiu de refer la dinàmica i sumar un bon resultat fora de casa. Tot i això, el conjunt colomenc ha dominat la pilota des del primer moment. A la mitja hora de joc, la FE Grama ha gaudit de bons minuts, mentre que el Juvenil A no ha pogut reaccionar al doblet de gols d’Alex Montalban en el 29′ i 34′.

Pràcticament només arrencar el segon temps l’equip local ha esvaït qualsevol possibilitat de remuntada andreuenca amb el tercer i definitiu gol a càrrec d’Aleix Diaz (53′). En el tram final, els homes entrenats per Ignasi Senabre han intentat fer la diana de l’honor, però no han estat encertats en la definició. El Juvenil A baixa fins a la quinzena posició, amb vuit punts, en què ocupa plaça de descens, però està a tan sols un punt de la salvació.

Fitxa tècnica

FE Grama (3): Victor Espejo, Iker Santaren, Joan Rubio, Arnau Serra, Francesc Mendez, Gerard Alvarez, Aleix Diaz (Alberto Untoria, 78′), Sergio Campos (Alex Herranz, 66′), Alex Montalban, Aliou Balde (Cherif Amadou, 58′) i Aleix Moreno (Samba Kante, 71′).

Juvenil A (0): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Alexis Jose (Sebastian Crisafulli, 67′), Sergi Dominguez, Marc Torrents (Tomas Peñalba, 46′), Marc Maideu, Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel (Raul Luque, 67′), Jomi Nazarov i Juan Carlos Rivera (Ericsson Antonio, 67′).

Gols: 1-0 Alex Montalban (29′), 2-0 Alex Montalban (34′), 3-0 Aleix Diaz (53′).

Àrbitre: Sr. Oscar Carballo Vazquez (del. Barcelona) ha amonestat Franco Ezequiel (55′), Daniel Santiago (84′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Can Peixauet.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de la FE Grama | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS