A per la primera victòria al Narcís Sala

El Juvenil A ha revertit la mala dinàmica i ha aconseguit molt bons resultats les dues últimes jornades amb l’empat enfront del FC Barcelona B i la victòria contra e CF Damm B. Aquesta ratxa li ha permès sortir de la zona de descens. Aquest dissabte el conjunt andreuenc rep el Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala (17:30 h) en què els quadribarrats volen aconseguir el primer triomf com a local. 

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre han sumat quatre dels últims sis punts possibles, que és la millor ratxa dels andreuencs en el campionat. Aquest bon moment ha arribat quan més ho necessitava el Juvenil A perquè d’aquesta manera ha abandonat les places de descens, això sí estan empatats a punts amb el CE Mataró, que marca la zona vermella de la lliga. Els andreuencs volen continuar amb la ratxa positiva i reben el Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala aquest dissabte (17:30 h).

Els tarragonins són els sisens classificats, però travessen una ratxa molt irregular. Tot i que van guanyar en el passat partit, havien encadenat dues derrotes i un empat en les jornades anteriors. El Juvenil A vol estrenar el seu compte de victòries al Narcís Sala. Fer-se fort a casa és vital per allunyar-se de la part baixa de la classificació.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del CF Damm B. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS