Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Carlos Craviotto (Lleida, 7 de maig de 1983) ha signat contracte amb la UE Sant Andreu fins al final d’aquesta temporada, amb opció a una més. El porter estava lliure mentre entrenava amb un equip de Segona Divisió ‘B’ i avui ja ha completat el primer entrenament amb l’equip.

Craviotto reforça l’equip de Mikel Azparren després de la sortida de José Segovia per motius professionals. Aportarà la seva experiència per a blindar la porteria quadribarrada. El porter lleidatà ha jugat al Tàrrega, el Castelldefels i el Figueres, però ha disputat gran part de la seva carrera professional a la Segona Divisió B en equips com L’Hospitalet, el Sabadell, el Gavà i el Cornellà i l’Ontinyent, amb més de 300 partits als seus guants.

Des del club volem donar la benvinguda a Craviotto i li desitgem sort i encerts amb la quadribarrada.

Fotografia: Carlos Craviotto amb el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, i el director espotiu, Mario Iniesta. UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS