Carlos Craviotto s’incorpora al Sant Andreu

Carlos Craviotto (Lleida, 7 de maig de 1983) ha signat contracte amb la UE Sant Andreu fins al final d’aquesta temporada, amb opció a una més. El porter estava lliure mentre entrenava amb un equip de Segona Divisió ‘B’ i avui ja ha completat el primer entrenament amb l’equip.

Craviotto reforça l’equip de Mikel Azparren després de la sortida de José Segovia per motius professionals. Aportarà la seva experiència per a blindar la porteria quadribarrada. El porter lleidatà ha jugat al Tàrrega, el Castelldefels i el Figueres, però ha disputat gran part de la seva carrera professional a la Segona Divisió B en equips com L’Hospitalet, el Sabadell, el Gavà i el Cornellà i l’Ontinyent, amb més de 300 partits als seus guants.

Des del club volem donar la benvinguda a Craviotto i li desitgem sort i encerts amb la quadribarrada.

Fotografia: Carlos Craviotto amb el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, i el director espotiu, Mario Iniesta. UE Sant Andreu

Més en

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019