Competir fins al final, però sense premi (2-4)

El Juvenil A ha demostrat una molt bona cara davant el segon classificat, el FC Girona B. Els andreuencs han aconseguit capgirar la diana inicial gironina, amb el 2-1 favorable als homes entrenats per Ignasi Senabre en el 31′, però han acabat sent derrotat per 2-4. El conjunt quadribarrat acaba la jornada en la setzena posició.

L’equip andreuenc rebia al Narcís Sala la visita de l’equip més en forma de la categoria, amb quatre victòries consecutives i sent el segon classificat, com és el FC Girona B. El partit ha començat coll amunt pels interessos del Juvenil A, ja que el conjunt visitant s’ha avançat en el marcador en la primera oportunitat que ha tingut a càrrec de Marc Cintas (6′). Els futbolistes dirigits per Ignasi Senabre s’han refet i han aconseguit remuntar el partit desplegant un bon joc. Primer Franco (14′) i després Victor Lamela (31′) han estat els golejadors quadribarrats. S’ha arribat al descans amb el 2-1.

Tot i això, l’inici de la segona part s’ha repetit el mateix patró que el primer temps, i en la primera aproximació el Girona B ha aconseguit empatar el duel mitjançant la diana d’Albert Garriga (54′). El partit estava molt igualat, el Juvenil A competint de tu a tu amb els gironins, però la balança s’ha decantat pel conjunt visitant amb el gol de Gabriel Martínez (74′). El Juvenil A ha cremat totes les naus a la recerca d’una nova diana, i el Girona B ha aprofitat un contracop a la recta final del matx per sentenciar el resultat amb el 2-4 de Gabriel Martínez (89′). És la tercera derrota consecutiva quadribarrada, fet que els andreuencs ocupen plaça de descens, la setzena posició, a dos punts de la salvació.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Víctor Nofuentes, Jaume Ginesta, Marc Torrents (Juan Carlos Rivera, 83′), Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Marc Maideu, Victor Lamela, Yeray Utrilla (Unai Cruz, 83′), Franco Ezequiel, Jomi Nazarov (Raul Luque, 60′) i Ericsson Antonio (Ivan Mañana, 75′).

FC Girona B (4): Marti Gayola, Biel Partearroyo, Alvaro Mayorgas (Albert Garriga, 46′), Alejandro Montoro, Jordi Palacios, Adria Mendez, Gabriel Martinez, Marc Cintas, Kemo Cisse (Arnau Marcos, 66′), Jordi Porta (Dawda Camara, 66′) i Sarkodie Richmon (Ricard Artero, 77′).

Gols: 0-1 Marc Cintas (6′), 1-1 Franco Ezequiel (14′), 2-1 Victor Lamela (31′), 2-2 Albert Garriga (54′), 2-3 Gabriel Martinez (74′), 2-4 Gabriel Martinez (89′).

Àrbitre: Sr. Daniel Garcia Peig (del. Baix Llobregat) ha amonestat Victor Nofuentes (42′), Ericsson Antonio (49′), Jaume Ginesta (88′), Sergi Dominguez (89′), Raul Luque (vermella directa quan el partit s’havia acabat) pels andreuencs i Albert Garriga (49′), Adria Mendez (72′), Biel Partearroyo (84′), Albert Garriga (vermella directa quan el partit s’havia acabat) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS