Confirmar les darreres sensacions

El Juvenil A va aconseguir un valuós empat la passada jornada enfront del FC Barcelona B (1-1), que arribava com a líder al duel. Els andreuencs van sumar un punt, però necessiten tornar a sumar-ne tres per sortir de la zona baixa de la classificació. El conjunt quadribarrat ho intentarà aquest diumenge al camp del CF Damm B (12:00 h).

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre van trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives amb el recent empat enfront del Barça B. El Juvenil A va quallar un gran partit i va deixar bones sensacions. Tot i això, els andreuencs són els penúltims classificats, però a dos punts de la salvació. Aquest diumenge tenen un desplaçament complicat al camp del CF Damm B (12:00 h).

L’equip cerveser arriba al duel en un mal moment, després de sumar un punt dels darrers sis possibles. La Damm és el setè classificat còmodament ubicat a la zona mitjana alta de la classificació. El Juvenil A ha de refermar el bon punt obtingut la passada jornada i confirmar el punt d’inflexió per remuntar places a la lliga.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS