Donar un cop sobre la taula

El Juvenil A és el penúltim classificat i ha encadenat cinc derrotes consecutives. L’equip andreuenc vol capgirar la situació aquesta jornada. Els quadribarrats reben dissabte al Narcís Sala al líder de la lliga, el FC Barcelona B (17:30 h).

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre travessen un mal moment de resultats i encara no han guanyat cap partit com a local. Unes estadístiques que cal capgirar i el Juvenil A vol fer-ho aquest dissabte al Narcís Sala enfront del FC Barcelona B (17:30 h).

L’equip blaugrana és el líder de la lliga i arriba al duel després d’una ratxa de nou partits sense perdre (set victòries i dos empats). Serà un partit molt difícil el que afronta el Juvenil A, que està en zona de descens, a tres punts de la salvació. Un bon resultat aquest dissabte serviria per revertir els ànims de les darreres setmanes i demostrar que aquest equip pot remuntar, que pot donar un cop sobre la taula.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS