Duel d’altura pel Juvenil A

El Juvenil A no travessa un bon moment, amb dues derrotes en els darrers dos partits, i aquest dissabte al Narcís Sala s’enfronta a l’equip més en forma de la categoria, el FC Girona B (17:30 h). Els andreuencs buscaran la primera victòria com a local, que encara es resisteix.

Els homes entrenats per Ignasi Senabre volen capgirar la dinàmica dels darrers mals resultats. El Juvenil A ha de millorar, sobretot, la faceta defensiva, ja que l’està penalitzant encaixar gols amb facilitats. Els andreuencs ocupen la quinzena posició, plaça de descens, però empatat a punts amb l’equip que marca la permanència.

El conjunt quadribarrat s’enfronta aquesta jornada al FC Girona B, que ha encadenat quatre victòries consecutives i és l’equip més en forma de la lliga. Els gironins han escalat fins a la segona plaça. El Juvenil A s’haurà de fer front com a local en el partit al Narcís Sala aquest dissabte (17:30 h).

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el passat duel contra la FE Grama | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS