El Juvenil A desencertat en la definició (2-0)

El Juvenil A continua immers en la mala ratxa de resultats. L’equip andreuenc ha perdut al camp del FC Cerdanyola (2-0) i encadena la quarta derrota consecutiva. El conjunt quadribarrat acaba la jornada en la penúltima posició amb vuit punts.

El resultat no reflecteix el joc mostrat pels dos equips. L’inici del partit ha estat igualat, però les primeres aproximacions han estat favorables al conjunt andreuenc. El primer gol, però, ha estat pel Cerdanyola a càrrec de Mario Manso (37′). Abans del descans el Juvenil A ha estavellat una rematada al travesser. 1-0 a la mitja part.

A la represa, el Sant Andreu ha sortit a per totes a la recerca de l’empat. Els homes entrenats per Ignasi Senabre han tingut bastants ocasions clares per marcar, però no han estat encertats en la definició. Per altra banda, el Cerdanyola ha tornat a demostrar la seva efectivitat i en un contracop ha fet el 2-0 mitjançant el gol de Joel Diaz (59′). El Juvenil A ha intentat de totes les maneres retallar distàncies, però el marcador ja no s’ha mogut més. Derrota quadribarrada, la quarta consecutiva, i els andreuencs són els penúltims classificats, a tres punts de la salvació.

Fitxa tècnica

FC Cerdanyola (2): Iker Camacho, Hugo Ramirez, Edwin Obinna, Joel Diaz, Angel Pomar, Oriol Morato, Ramon Alsina (Marc Marruecos, 46′), Mario Manso, Manel Molina (Josep Alsina, 63′), Marc Jimenez (Imad Hablili, 74′) i Sergi Salvador.

Juvenil A (0): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Ericsson Antonio, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Yeray Utrilla (Jomi Nazarov, 46′), Victor Lamela (Juan Carlos Rivera, 53′), Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Ivan Mañana i Marc Maideu.

Gols: 1-0 Mario Manso (37′), 2-0 Joel Diaz, (59′).

Àrbitre: Sr. Joan Cols Rafols (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Marc Jimenez (74′), Mario Manso (76′), Edwin Obinna (77′) pels locals i Yeray Utrilla (36′), Ericsson Antonio (63′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat a Les Fontetes.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS