El Sant Andreu perd la imbatibilitat al Narcís Sala (1-2)

Després de sis partits com a local, el Sant Andreu ha patit la primera derrota al Narcís Sala en el campionat de lliga davant el Peralada (1-2). El conjunt gironí s’ha col·locat amb 0-2 en el marcador. Els andreuencs han retallat distàncies amb el gol de Roger Escoruela. Els darrers minuts han estat de setge quadribarrat, amb múltiples ocasions, però no han estat capaços d’empatar.

El partit ha començat amb els homes de Mikel Azparren com a dominadors de la pilota, ja que el Peralada ha cedit els andreuencs la iniciativa del joc. El conjunt quadribarrat s’ha aproximat a l’àrea rival, però sense acabar de tenir ocasions clares. L’equip visitant ha estrenat el marcador gràcies a un córner tret al primer pal molt tancat, que s’ha enverinat, i ha acabat en gol (26′). El Sant Andreu ha reaccionat ràpidament amb un potentíssim xut de Víctor Alonso, que ha marxat alt per ben poc. S’ha arribat al descans amb el 0-1.

Després dels quinze minuts de descans, els gironins han sortit endollats. En els primers compassos del segon temps Segovia ha fet una gran intervenció a un tir creuat d’un jugador visitant per evitar el gol. Poc després, però, ha arribat el segon gol del Peralada. Bertomeu ha vist avançat Segovia i l’ha sorprès amb un xut llunyà (55′). Els homes entrenats per Mikel Azparren immediatament s’han bolcat a l’atac. Roger Escoruela ha marcat la primera diana com a andreuenc, després de rematar un servei de banda tret com si fos un córner per Elhadji (65′).

Roger Escoruela ha quallat un gran partit i ha estat el golejador andreuenc | Judit Andreu-UESA

Els darrers instants de partit el Sant Andreu ha fet una passa endavant, mentre que el Peralada s’ha atrinxerat dins l’àrea, i ha tingut un seguit d’ocasions que entre l’aturada d’Aroca al xut d’Alcover, un defensor refusant sobre la línia de gol el tir de David Serrano o les rematades desviades des de dins l’àrea de Josu, Laro i Elhadji no hi ha hagut manera de perforar la xarxa rival. També cal afegir les nombroses pèrdues de temps dels jugadors visitants, ja que cada dos per tres requerien l’entrada de les assistències mèdiques que aturaven el joc.

Finalment l’equip andreuenc ha perdut per 1-2 i és la primera desfeta al Narcís Sala en el campionat de lliga. El Sant Andreu acaba la jornada fora dels llocs de la promoció d’ascens a Segona Divisió B.

Fitxa tècnica

Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Felipe (Laro, 58′), Victor (Juanan, 79′), Elhadji, Roger, David Serrano, Ramon Terrats (Alcover, 68′) i Josu.

Peralada (2): Aroca, Puig, Canal, Romero, Cunill, Éric Vilanova (Arnau Ortiz, 89′), Bertomeu (Ferron, 75′), Ritxi, Jorge Torres (Ivan, 65′), Guillem i Medina.

Gols: 0-1 Segovia en pròpia porta (27′), 0-2 Bertomeu (55′), 1-2 Roger Escoruela (65′).

Àrbitre: Sr. Joel Luceño Soriano (del. Tarragona) ha amonestat Josu (22′), Segovia (45′), Alcover (89′), Mikel Azparren (83′), Sergi Pujol (expulsat per doble groga 84′) pels andreuencs i Bertomeu (31′), Jorge Torres (39′), Medina (49′), Ferron (83′), Aroca (89′), Ivan (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Imatge: Elhadji en una disputa de la pilota | Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS