Empat del Femení A (3-3)

El Femení A ha empatat 3-3 contra el CF Barceloneta en un partit trepidant. Amb aquest empat les noies entrenades per Sergi Villaverde es col·loquen líders de la lliga. Per altra banda, el Femení B no ha jugat aquest cap de setmana passat, ja que li ha tocat descansar.

Partit amb moltes alternatives el que han disputat el Femení A i el CF Barceloneta al Narcís Sala. El conjunt visitant s’ha avançat en el marcador amb el gol de Birgit Ottilie (18′). Ràpidament ha reaccionat el Sant Andreu i poc després la dona gol andreuenca, Alice Helene Claudie, ha empatat (24′). Tot i això, Birgit Ottilie ha tornat a marcar deu minuts més tard (34′). 1-2 en el marcador favorables a les rivals.

Les noies entrenades per Sergi Villaverde han pitjat l’accelerador i han capgirat el resultat amb dues dianes de Noelia Martínez (40′ i 50′). Ja en el tram final de partit Birgit Ottilie ha completat el hat trick personal (69′) i amb l’empat 3-3 s’ha arribat al final. Amb aquest resultat, el Femení A és el nou líder de la lliga amb set punts, un d’avantatge amb el Roureda i Turó Peira, tots dos empatats en la segona plaça. Per altra banda, el Femení B no ha jugat aquest cap de setmana passat, ja que li ha tocat descansar.

Fitxa tècnica

Femení A (3): Daniela Paz, Maria Jesus, Noelia Martinez, Alicia Rosa, Maria Teresa i Alice Helene Claudie. També han jugat Helena Vigil, Sandra Medina i Elma Claret.

CF Barceloneta (3): Anaita Katia, Diana Carolina, Carla Samaniego, Nozomi Katabuchi, Birgit Ottilie i Vanessa Alfonso. També ha jugat Maria Jose.

Gols: 0-1 Birgit Ottilie (18′), 1-1 Alice Helene Claudie (24′), 1-2 Birgit Ottilie (34′), 2-2 Noelia Martinez (40′), 3-2 Noelia Martinez (50′), 3-3 Birgit Ottilie (69′).

Àrbitre: Sr. Miquel Adrover Garcia (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 5 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur.

Imatge: Set inicial del Femení A enfront del CF Barceloneta | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS