Gerro d’aigua freda (2-0)

El Sant Andreu ha perdut al camp del CP San Cristóbal (2-0) i encadena la segona derrota consecutiva. Dos gols del conjunt egarenc en la recta final del partit han condemnat a l’equip andreuenc.

El duel al Municipal de Ca n’Anglada s’esperava com una reacció envers la derrota quadribarrada en l’anterior jornada contra el Peralada. L’ambient era fred al camp egarenc i amb un lleuger vent molest. El Sant Andreu, però, ha començat el partit molt intens i amb el domini del joc. Els quadribarrats han fet grans combinacions i obligat al San Cristóbal a defensar molt tancats endarrere. Laro ha estat un dels jugadors més actius en la zona de la mitja punta en aquests primers compassos. Tot i la insistència, els futbolistes entrenats per Mikel Azparren els hi costava tenir ocasions bones de gol. La més clara ha estat en un servei de cantonada que ha pentinat Ramon Terrats i que la rematada creuada ha marxat fregant el segon pal.

En els darrers minuts del primer temps el partit ha embogit i els egarencs han tingut una claríssima ocasió amb una vaselina d’Eric Zarate, que ha superat el debutant a la porteria, David Aragón, i que Noguera ha refusat sota pals. S’ha arribat al descans amb el 0-0 i la sensació que el Sant Andreu ha dominat el joc, però que li ha mancat crear ocasions de gol.

David Aragón ha debutat amb el Sant Andreu a la lliga | Judit Andreu-UESA

En la represa, l’equip local ha pitjat l’accelerador i ha tingut diverses aproximacions, una d’elles molt clares per part d’Eric Zarate, que sol dins l’àrea ha rematat desviat. Passats deu minuts, els quadribarrats s’han refet i han tingut en molt pocs minuts una sèrie de córners a favor. En un d’ells Elhadji ha tingut una bona ocasió amb una rematada de cap que ha marxat per sobre el travesser.

Els andreuencs tornaven a dominar el partit i arribar amb perill a l’àrea local. Tot i això, en un desplaçament llarg el San Cristóbal ha aprofitat per marcar, ja que un jugador local ha pentinat la pilota i ha deixat sol a Eric Zarate, que ha fet gol (70′).

Aquesta acció ha deixat estabornits els andreuencs i tan sols quatre minuts més tard ha tornat a marcar el conjunt egarenc a càrrec de Ruy Gama (74′). Han estat uns minuts tan trastocats, que fins i tot el San Cristóbal ha disposat d’un penal a favor, que Óscar Sierra ha estavellat al pal. El Sant Andreu ha intentat reaccionar, Roger Escoruela ha estat l’andreuenc més perillós durant tot el partit amb les seves internades i centrades per banda esquerra. En una d’elles Juanan ha rematat a la creueta.

Abans del final Josu ha estat expulsat per veure la segona groga després de protestar a l’àrbitre i es perdrà el pròxim partit enfront del Manresa. Derrota per 2-0 contra el San Cristóbal, que ha suposat pel Sant Andreu un gerro d’aigua freda i que el deixa setè a la lliga, a dos punts de la promoció d’ascens a Segona B.

Fitxa tècnica

San Cristóbal (2): Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Ricki, Cristian, Óscar Oliver, Ruy Gama (Junior, 74′), Ramon Suárez, Eric Zarate (Mario Domingo, 88′), Mario Cantí (Tom, 90′) i Sergi Martinez.

Sant Andreu (0): David Aragón, Llamas, Oumar, Noguera (Felipe, 85′), Roger, Victor (Brugué, 72′), Terrats, Josu, David Serrano (Juanan, 66′), Laro i Elhadji.

Gols: 1-0 Eric Zarate (70′), 2-0 Ruy Gama (74′).

Àrbitre: Sr. Victor Manuel Sanchez Rico (del. Baix Llobregat) ha amonestat Carlos Garcia (22′), Sergi Martinez (44′), Ruy Gama (74′) pels locals i Roger (15′), Josu (27′ i 83′ expulsió per doble amonestació), Noguera (62′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal de Ca n’Anglada.

Imatge: Laro Setién en una acció del partit | Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS