Igualada – Sant Andreu: afinar la punteria

El Sant Andreu visita aquest dissabte (18:00h) el CF Igualada, un dels equips nouvinguts a Tercera. L’equip de Mikel Azparren vol donar continuïtat a la fortalesa exhibida diumenge passat al Narcís Sala davant un rival a l’alça. Els quadribarrats volen continuar a la zona noble i escalar posicions.

El triomf in extremis contra la Pobla ha premiat la bona feina del Sant Andreu, fins ara poc recompensada. Tanmateix, els andreuencs tenen una assignatura pendent, afinar la punteria i guanyar en eficàcia. Tres gols en les últimes quatre jornades, un balanç que cal millorar per a dominar els partits amb més comoditat.

L’Igualada és un equip a l’alça ara mateix. Els de l’Anoia van començar la temporada amb set derrotes consecutives i només dos gols, però les dues últimes jornades han aconseguit una victòria contundent contra el Manresa (3-0) i un triomf de prestigi al camp de L’Hospitalet (3-4).

Azparren té les baixes confirmades de Marcel Serramitja Ton Alcover per lesió, mentre que els anoiencs no podran comptar amb el porter Albert Alfonso, ni amb els seus entrenadors, Moha i Juan José Correa.

CF IGUALADA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 2 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Les Comes
Arbitratge: Juan Manuel Martin Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Alejandro Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS