L’experiència Sant Andreu oberta per a futbolistes d’Orient Pròxim i Mitjà

La UE Sant Andreu continua amb el seu model d’expansió per tot el món gràcies a la tasca que està fent l’Àrea Internacional. A partir d’ara el Club té un nou partner per la zona d’Orient Pròxim i Mitjà, en Nidal Chway, que s’encarregarà de portar futbolistes al Narcís Sala perquè visquin l’experiència Sant Andreu o promocionar diversos projectes com acadèmies o campus andreuencs en aquests països. Arran d’aquest acord hem parlat amb el primer noi libanès que ha vingut a viure l’experiència Sant Andreu durant tota la temporada.  A continuació l’entrevista amb l’Álex tant en català com español.

CATALÀ

L’Álex va arribar al Narcís Sala el passat mes de setembre. Ja ha realitzat bastants entrenaments amb el Juvenil C i fins i tot marcant gols amb facilitat en els partits, ja que juga com a davanter. S’hi estarà tota la temporada 2019/2020 al conjunt quadribarrat vivint l’experiència Sant Andreu. “Estic molt feliç” reconeix l’Álex. Va haver de valorar la possibilitat de venir, però “ja coneixia l’equip i quan vaig buscar més informació tot era més senzill” explica.

La seva adaptació  al Juvenil C, en aquests dos mesos que porta al Sant Andreu, ha estat molt ràpida sobretot gràcies al fet que “els companys són molt amigables”. Per aquesta temporada remarca que espera “marcar més gols, acabar bé la lliga i guanyar partits”.

El nou partner del Sant Andreu per la zona d’Orient Pròxim i Mitjà especialment Líban, Turquia, Aràbia Saudita, Dubai, Qatar i Bahrain, en Nidal Chway, explica que “vull fer un bon treball pel Sant Andreu amb diversos països àrabs per aconseguir obrir escoles i campus allà, portar més gent aquí, perquè crec que la UE Sant Andreu és un equip amb futur”. Sobretot valora molt positivament haver arribat a un acord amb el Club andreuenc.

ESPAÑOL

La UE Sant Andreu continúa con su modelo de expansión por todo el mundo gracias a la tarea que está haciendo el Área Internacional. A partir de ahora el Club tiene un nuevo partner por la zona de Oriente Próximo y Medio, Nidal Chway, que se encargará de llevar futbolistas al Narcís Sala para que vivan la experiencia Sant Andreu o promocionar varios proyectos como academias o campus andreuencs en estos países. A raíz de este acuerdo hemos hablado con el primer chico libanés que ha venido a vivir la experiencia Sant Andreu durando toda la temporada. A continuación la entrevista con Álex en español.

Álex llegó al Narcís Sala el pasado mes de septiembre. Ya ha realizado bastantes entrenamientos con el Juvenil C e incluso marcando goles con facilidad en los partidos, ya que juega como delantero. Se estará toda la temporada 2019/2020 al conjunto cuatribarrado viviendo la experiencia Sant Andreu. “Estoy muy feliz” reconoce Álex. Tuvo que valorar la posibilidad de venir, pero “ya conocía el equipo y cuando busqué más información todo era más sencillo” explica.

Su adaptación al Juvenil C, en estos dos meses que lleva en el Sant Andreu, ha estado muy rápida sobre todo gracias a que “los compañeros son muy amigables“. Para esta temporada remarca que espera “marcar más goles, acabar bien la liga y ganar partidos”.

El nuevo partner del Sant Andreu por la zona de Oriente Próximo y Medio especialmente Líbano, Turquía, Arabia Saudí, Dubai, Qatar y Baréin, Nidal Chway, explica que “quiero hacer un buen trabajo por el Sant Andreu con varios países árabes para conseguir abrir escuelas y campus allá, llevar más gente aquí, porque creo que la UE Sant Andreu es un equipo con futuro”. Sobre todo valora muy positivamente haber llegado a un acuerdo con el Club andreuenc.

Imatge: L’Álex amb la samarreta del Sant Andreu | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS