L’Hospitalet – Sant Andreu: desafiament al líder

El Sant Andreu visita demà a les 12.00 el CE L’Hospitalet, que encapçala la classificació de la lliga. Els quadribarrats volen tombar el segon líder aquesta temporada i aconseguir una victòria que els acosti a la primera posició en un partit transcendental. El triomf confirmaria en positiu el canvi de dinàmica dels andreuencs.

L’equip de Mikel Azparren va trencar el mal moment imposant-se la setmana passada al Manresa i ara vol confirmar el canvi de dinàmica amb un triomf que acostaria el Sant Andreu als riberencs i que estrenyeria la zona noble de la classificació, molt disputada entre una desena d’equips. L’única baixa andreuenca és la de Serramitja per lesió. Carroza és dubte per molèsties físiques.

L’Hospitalet és l’equip més golejador del campionat (36) i només ha cedit dos empats i dues derrotes, que van ser consecutives. Els riberencs fa ara quatre jornades que guanyen còmodament, a més sense encaixar cap gol. Dimecres també van aconseguir la classificació per la final de la Copa Catalunya remuntant la semifinal contra el Badalona (2-2) i classificant-se a la tanda de penals. L’Hospitalet no podrà comptar amb Juste, Sanchón i Martí Soler, tots tres lesionats.

CE L’HOSPITALET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 1 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Municipal de L’Hospitalet
Arbitratge: Carlos Albelda Bárcena (del. Barcelona), assistit per Sergio Sánchez Pin (Barcelona) i Marc Guàrdia Farré (Barcelona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS