Mikhail Sevalkin, nou partner per portar jugadors russos a viure l’experiència Sant Andreu

La UE Sant Andreu continua amb l’aposta per estendre la marca andreuenca arreu del món. El Club ha arribat a un acord amb Mikhail Sevalkin, que serà un nou partner de l’entitat, i que s’encarregarà de portar joves futbolistes de països de l’est i sobretot Rússia al Narcís Sala a viure l’experiència Sant Andreu. A més també promocionarà l’obertura de projectes com acadèmies o campus andreuencs en aquests països. A continuació la notícia tant en català com español.

CATALÀ

Després del recent acord per potenciar l’expansió de la UE Sant Andreu per Orient Pròxim i Mitjà, el Club, gràcies a la tasca que està fent l’Àrea Internacional, continua treballant per estendre la marca a altres territoris. Arran d’aquesta ferma voluntat, el Sant Andreu té un nou partner rus, Mikhail Sevalkin, que és agent de jugadors.

A partir d’ara la funció de Mikhail Sevalkin serà la de portar joves futbolistes dels països de l’est i especialment Rússia a viure durant un temps determinat l’experiència Sant Andreu al nostre futbol base com també l’obertura d’acadèmies o campus andreuencs en aquests països.

ESPAÑOL

La UE Sant Andreu continúa con la apuesta para extender la marca andreuenca por todo el mundo. El Club ha llegado a un acuerdo con Mikhail Sevalkin, que será un nuevo partner de la entidad, y que se encargará de traer jóvenes futbolistas de países del este y sobre todo Rusia al Narcis Sala a vivir la experiencia Sant Andreu. Además también promocionará la apertura de proyectos como academias o campus andreuencs en estos países. A continuación la noticia en español.

Después del reciente acuerdo para potenciar la expansión de la UE Sant Andreu por Oriente Próximo y Medio, el Club, gracias a la tarea que está haciendo el Área Internacional, continúa trabajando para extender la marca en otros territorios. A raíz de esta firme voluntad, el Sant Andreu tiene un nuevo partner ruso, Mikhail Sevalkin, que es agente de jugadores.

A partir de ahora la función de Mikhail Sevalkin será la de traer jóvenes futbolistas de los países del este y especialmente Rusia a vivir durante un tiempo determinado la experiencia Sant Andreu en nuestro fútbol base así como también la apertura de academias o campus andreuencs en estos países.

Imatge: Mikhail Sevalkin, nou partneu del Club, amb la samarreta de la UE Sant Andreu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS