Prèvia Femení A i Femení B

Nova jornada pels equips femenins de la UE Sant Andreu i tots dos juguen aquest diumenge. El Femení A rep al Narcís Sala el VDF Roureda (20:00 h) en un duel per mantenir el lideratge. Per altra banda, el Femení B es desplaça al camp del CA Bellavista Milan (16:30 h).

Femení A vs VDF Roureda

El conjunt entrenat per Sergi Villaverde és el líder de la lliga, amb dues victòries i un empat. Els dos triomfs, però, han estat a domicili i les andreuenques volen guanyar el primer partit al Narcís Sala aquest diumenge a partir de les 20:00 h. El Femení A s’enfronta al segon classificat, el VDF Roureda.

Les rivals d’aquesta jornada tenen un punt menys que el Sant Andreu, però arriben en una bona dinàmica després d’encadenar dues victòries consecutives. El partit d’aquest diumenge decidirà qui acabarà la jornada com a líder del grup 2 del Futbol 7 Amateur.

CA Bellavista Milan vs Femení B

L’equip andreuenc va descansar la passada jornada. Ha sumat sis punts en els dos partits disputats i ocupa la cinquena posició, plaça de mitja taula de la lliga. Les noies entrenades per José María García juguen aquest diumenge al camp del CA Bellavista Milan (16:30 h).

És un partit a un camp complicat. El Bellavista Milan és el tercer classificat amb vuit punts i ha encadenat dos triomfs consecutius. Les andreuenques volen seguir amb la bona ratxa i mantenir els patits disputats amb victòries.

Imatge: Set inicial del Femení A enfront de la Barceloneta | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS