Prèvia Femení A i Femení B

Primer cap de setmana de la temporada que disputaran partits de lliga tant el Femení A com el Femení B. L’equip A jugarà aquest dissabte al camp del CF Racing Vallbona (16:00 h). Per altra banda el conjunt B visitarà diumenge el terreny de joc de l’AE Ramassa (16:00 h).

FEMENÍ A

L’equip dirigit per Sergi Villaverde disputarà el segon partit de lliga contra el CF Racing Vallbona a domicili aquest dissabte (16:00 h). Les andreuenques volen encadenar el segon triomf consecutiu. El Femení A, segon classificat, arriba amb una setmana de descans perquè no va jugar la darrera jornada, ja que el rival es va retirar de la competició.

El CF Racing Vallbona és el cuer del Grup 2 de Futbol 7 Amateur amb dues derrotes en els dos partits que ha disputat. Tots dos partits ha encaixat tres gols i no ha marcat cap.

FEMENÍ B

El conjunt quadribarrat arriba amb bones sensacions, després d’aconseguir el primer triomf a la lliga en l’últim partit davant el CF Lliçà de Vall. El Femení B juga a domicili aquest diumenge contra l’AE Ramassa (16:00 h). Les noies entrenades per José María García ocupen la quarta plaça amb tres punts.

L’AE Ramassa va començar malament la lliga amb dues derrotes, però en el darrer partit es va refer i va aconseguir el triomf contra l’AT Sant Pol. El rival d’aquesta jornada per a les andreuenques és el cinquè classificat.

Imatge: Set inicial del Femení B en el darrer duel enfront del CF Lliçà de Vall | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS