Prèvia Femení A

El Femení A disputa la cinquena jornada de lliga aquest diumenge contra el CF Barceloneta al Narcís Sala (20:00 h). L’equip andreuenc vol aconseguir un triomf per seguir liderant la lliga. En canvi, el Femení B no juga aquest cap de setmana perquè descansa. 

Amb el bon regust encara recent de la gran victòria en la passada jornada del Femení A contra el CF Racing Vallbona (2-12), les noies entrenades per Sergi Villaverde reben aquest diumenge al Narcís Sala el CF Barceloneta (20:00 h). Fins ara les quadribarrades han sumat els dos partits disputats amb triomfs i s’han situat líders de la lliga, empatades a punts amb el CD Turó Peira, però amb un millor balanç de gols per les quadribarrades.

El CF Barceloneta arriba al matx havent disputat només un partit, ara fa ja diverses setmanes, en què va guanyar al VDF Roureda. El conjunt barceloní ocupa la quarta posició amb tres punts. Per altra banda, el Femení B té descans i, per tant, no disputarà cap partit aquest cap de setmana.

Imatge: Femení A arxiu | UE Sant Andreu

Més en

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019