Aquest cap de setmana el Femení B té doble ració. Dissabte juga contra el CF Sant Feliu de Codines al Narcís Sala (20:00 h) corresponent al partit ajornat de la jornada 2. A més a més, l’equip B andreuenc disputa diumenge al camp del CF Montmeló (11:45 h) el duel corresponent a aquest cap de setmana. Per altra banda, el Femení A descansa.

Les noies entrenades per José Maria Garcia tenen un cap de setmana molt complicat. Dissabte reben al Narcís Sala el segon classificat, el CF Sant Feliu de Codines, a partir de les 20:00 h. Va ser un partit que es va ajornar i que s’ha decidit que es jugui aquests dies. També, però, cal afegir que diumenge el conjunt quadribarrat visita al camp del líder, el CF Montmeló (11:45 h).

Les quadribarrades arriben als partits amb la derrota la passada jornada contra la UD Molinos. El Femení B ocupa la cinquena plaça de la lliga, amb sis punts, a set i dotze de les dues places capdavanteres. Depenent dels resultats, les andreuenques poden fer un gran salt a la classificació o baixar fins a la part baixa. Per altra banda, el Femení A no té partit aquest cap de setmana perquè descansa.

Imatge: Femení B arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS