El Juvenil A vol trencar la mala ratxa de resultats amb una victòria en el partit d’aquest dissabte al camp del FC Cerdanyola (17:00 h). Els andreuencs, que han encadenat tres derrotes consecutives, han baixat fins a l’avant penúltima posició i l’objectiu, ara per ara, és abandonar la zona baixa de la classificació.

Els homes entrenats per Ignasi Senabre travessen un mal moment. El darrer partit, però, tot i la derrota contra el FC Girona B (2-4), els andreuencs van demostrar un bon nivell i van lluitar el matx fins al final, però la balança va caure en els últims minuts a favor de l’actual segon classificat de la lliga. L’equip quadribarrat va aconseguir la darrera victòria a domicili, ja fa quatre jornades, i aquest dissabte tindrà una nova oportunitat al camp del FC Cerdanyola (17:00 h).

El conjunt cerdanyolenc està establert a mitja taula, a la setena posició amb setze punts, vuit més que el Sant Andreu. El Cerdanyola ha encadenat set jornades consecutives sense perdre, amb quatre victòries i un empat. En canvi, és un equip que s’està demostrant més dèbil com a local que fora de casa. En cinc enfrontaments fins ara a la lliga, ha guanyat un, empatat dos i perdut dos. El Juvenil A és el setzè classificat, en zona de descens, a dos punts de la salvació. Per sortir de la zona vermella cal aconseguir un bon resultat aquest cap de setmana.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS