San Cristóbal – Sant Andreu: reprendre el camí

El Sant Andreu visita el San Cristóbal demà a les 12:00h. Els quadribarrats han de retrobar-se amb la victòria per a reprendre el camí després de l’ensopegada de la setmana passada al Narcís Sala contra el Peralada per a tornar-se a situar entre els quatre primers classificats i intentar retallar punts als equips capdavanters.

Arriba la tretzena jornada i encara hi ha molt marge per a millorar. El Sant Andreu ha de demostrar que vol lluitar per objectius ambiciosos aquesta temporada i plasmar-ho amb resultats. La pèrdua de la imbatibilitat al Narcís Sala és un avís que els andreuencs s’han de prendre seriosament per a afrontar el partit de demà amb màxima concentració.

El San Cristóbal comença a tenir urgències. Ha encadenat quatre derrotes consecutives i està situat en places de descens. L’equip vallesà només ha pogut guanyar dos partits i ha encaixat gol en totes les jornades disputades.

Azparren no podrà comptar amb Serramitja per lesió ni amb Ton Alcover per sanció per acumulació d’amonestacions.

CP – SAN CRISTÓBAL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 17 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Municipal Ca n’Anglada
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Daniel Garcia Peig (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS