Sant Andreu – Peralada: guanyar confiança

El Sant Andreu rep demà (12:00h) el CF Peralada al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren pot encadenar la tercera victòria consecutiva i continuar mirant amunt, mentre que els empordanesos intentaran treure un bon resultat per a acostar-se a la zona alta de la classificació.

Diumenge electoral al país i de futbol al Narcís Sala. El Sant Andreu ha de continuar creixent i sumar tres nous punts a casa, a més d’intentar deixar la porteria a zero. Els quadribarrats han guanyat in extremis els dos últims partits i no volen patir tant per endur-se un triomf davant el Peralada, un equip que ara mateix està situat a mitja taula.

Els empordanesos van perdre l’últim partit a casa. Les primeres jornades no van aconseguir guanyar, però després van encadenar tres victòries i un empat que van fer-los escalar. Es tracta d’un equip irregular en aquest inici de temporada que cerca l’estabilitat.

Serramitja és baixa i Ton Alcover ja torna a estar disponible.

UE SANT ANDREU – CF PERALADA

Competició: Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 10 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joel Luceño Soriano (del. Tarragona), assistit per David Monge González (Tortosa) i Nil Jara Marzo (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS