Triomf amb dues castanyes de Serrano (1-2)

El Sant Andreu ha aconseguit un triomf molt treballat contra l’Igualada a les Comes. Un doblet de David Serrano, el segon gol en temps afegit, ha decantat la balança del costat quadribarrat. Els anoiencs han estat molt intensos i han empatat provisionalment a la segona part gràcies a un penal transformat per Joel Solá.

El partit ha començat igualat, amb molta brega al mig del camp i amb un Igualada molt intens que dificultava la circulació del Sant Andreu. Els quadribarrats han tingut aviat la primera oportunitat clara. David Serrano ha driblat el defensor amb un túnel i ha fet la centrada al segon pal, on Josu no ha pogut rematar entre els tres pals després de controlar amb el pit (7’).

Els locals han tingut també una bona ocasió, quan Martí ha guanyat la cursa a la defensa i a Segovia, però el xut creuat ha sortit desviat (15’). El Sant Andreu ha continuat creant perill per la banda dreta, fins que David Serrano ha obert el marcador. Felipe ha arrencat des de la línia de tres quarts, ha fet l’obertura i David ha engaltat un xut potent, alt i creuat per a perforar la xarxa (22’).

Els locals no han abaixat els braços. Solà ha inquietat Segovia de falta, però el porter andreuenc s’ha estirat per a refusar-la (33’). Al contracop, el Sant Andreu ha marcat mitjançant Josu, però l’assistent ha anul·lat el gol per fora de joc (34’). Abans del descans, Elhadji i Felipe han fregat el segon gol amb el cap, però cap dels dos ha arribat a la rematada (37’).

Víctor Alonso va tornar a l’equip titular i va fregar el gol amb un xut al pal.

A la represa, els quadribarrats han cercat el segon gol i l’Igualada l’empat. Josu, amb un xut desviat, ha estat a punt de marcar-lo. Llamas, des de fora l’àrea, i Roger Escoruela, també han estat a punt d’anotar (55’ i 59’). Per part dels anoiencs, Pedro Calvo ha estat a punt d’empatar amb un tir des de fora l’àrea desviat per pocs centímetres (60’).

L’Igualada arribava amb més facilitat que a la primera part i Gulias ha forçat un penal que ha transformat Joel Solá (68’). El Sant Andreu tenia vint minuts per a anotar el gol de la victòria. Un defensor ha tallat una bona progressió de Brugué (74′), Josu ha xutat de nou fora (75′) i un tir ras de Víctor Alonso ha topat amb el pal (77′).

El Sant Andreu ha trobat el premi en temps afegit. Després d’un córner, David Serrano ha controlat la pilota a la frontal i ha etzibat una segona canonada cap al fons de la porteria, desbordant l’alegria entre els andreuencs (91′). El partit ha agonitzat i Juanan ha fregat el tercer gol, però Ribera l’ha evitat. El Sant Andreu s’ha endut els tres punts de les Comes i afrontarà diumenge vinent la visita del Peralada al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Igualada (1): Ribera, Pradas, Bernat (Marc Gulias, 61’), Calvo, Joel Solá, Martí (Triguero, 75′), Éric González, Grifell, Franco, Parra i Óscar Garcia (Marc Vicente, 61’).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Oumar, Noguera, Roger (Brugué, 69’), Terrats, Víctor (Laro, 84′), Felipe Sá (Juanan, 46’), David Serrano, Josu i Elhadji.

Gols: 0-1 David Serrano (22’), 1-1 Joel Solá p. (68’), 1-2 David Serrano (91′).

Àrbitre: Sr. Martin Varas (del. Baix Llobregat), ha amonestat Óscar Garcia, Bernat, Marc Vicente i Pedro Calvo pels locals i Felipe Sá, Noguera i Llamas pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi de Les Comes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS