Triomf de caràcter del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A ha aconseguit una victòria important al camp del CF Damm B (1-2). Els andreuencs han remuntat la diana inicial del conjunt cerveser i s’han endut els tres punts d’un dels camps més complicats de la categoria. Amb aquest resultat el conjunt quadribarrat surt del descens.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre van aconseguir un meritori empat la passada jornada contra el FC Barcelona B. Els andreuencs van mostrar una millora en el seu joc, que han tornat a reflectir en el partit al camp del CF Damm B. Tot i això, el duel ràpidament s’ha posat coll amunt quan els locals s’han avançat en el marcador amb el gol de Victor Muñoz en el minut 7. El Juvenil A no s’ha desanimat i ha jugat de tu a tu, amb diverses oportunitats per empatar, que no han estat encertats en la definció. 1-0 al descans.

A la represa, els quadribarrats han sortit amb molta intensitat i amb la plena convicció que podien aconseguir un bon resultat. Amb aquesta rauxa han estat capaços de capgirar el marcador amb dos gols en tan sols cinc minuts de diferència de Victor Lamela (67′) i Franco Ezequiel (72′). A partir d’aquest moment el Juvenil A s’ha enrocat en defensa i ha resistit totes les escomeses locals. El conjunt andreuenc ha demostrat caràcter i finalment ha aconseguit la victòria al camp del CF Damm B. En els darrers dos partits ha sumat quatre punts de sis possibles contra rivals que aspiren a la part alta de la lliga. Amb aquest resultat el Juvenil A surt de la zona de descens.

Fitxa tècnica

CF Damm B (1): Joan Rovira, Lucas Pariente (Albert Viciano, 59′), Biel Farres, Bernat Casadevall (Marc Fuentes, 75′), Raul Martinez (Ivan Julian, 59′), Ruben Quintanilla, Aaron Bocardo, Eric Vega, Raul Martinez, Narcís Bou (Dorkis Perez, 46′) i Víctor Muñoz.

Juveni A (2): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Marc Torrents, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba (Ericsson Antonio, 46′), Yeray Utrilla (Oriol Jariod, 46′), Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Marc Maideu (Ivan Mañana, 79′) i Jomi Nazarov (Unai Cruz, 67′).

Gols: 1-0 Victor Muñoz (7′), 1-1 Victor Lamela (67′), 1-2 Franco Ezequiel (72′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Aguayo Prieto (del. Barcelona) ha amonestat Victor Muñoz (52′), Ruben Quintanilla (66′), Marc Fuentes (77′), Ivan Julian (82′) pels locals i Oriol Jariod (52′), Ivan Mañana (78′), Daniel Santiago (82′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Feliu i Codina.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del CF Damm B | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS